-
halo Wałbrzych :!:
mam pomysł na pewną sesję ale przydałby się ktoś jeszcze chętny ze względu na DANGER miejsca ;-)
chodzi mi o stary, opuszczony hotel w Świebodzicach ( wejście dostępne ale ponoć niebezpiecznie tam ) i drugie na czym mi bardziej zależy stara fabryka Sileny również w Świebodzicach czy jakoś tak. Większy obszar, więcej ruin, większe ryzyko...
Ktoś by się pisał na to :?:
albo cokolwiek innego :?: ;-)
-
Ja bym się pisał, jeżeli nie będzie kolidować ze szkołą...
-
a kiedy, moze bym z wrocka przyjechal ? modelki jakies beda ? :)
-
Hmm ciekawa propozycja - ale tylko weekendy bracie :P - moze bym kwiatona przywiozl? :D
-
Hmm no to ja myślę, że najlepiej by było z mniejwięcej 2 tygodniowym wyprzedzeniem się umowić. Weekend mówicie, sobota niedziela :?: 6,7 czy 13,14.09 :?: albo inna propozycja ;)
-
Ja tam na razie nie wiem jak z moją nową szkołą, zaczynam 1 września... Ale chętnie pisałbym się, może poznał bym jakieś tajniki od lepszych. :)
-
No ale weekend masz raczej wolny ;)
-
13-14.09 brzmi interesująco (aktualnie choroba mnie rozłożyła :/)... Też chętnie się czegoś nauczę... A i widzę, że będę mógł przetestować mój nowy obiekt pożądania :D Tomiblax, weźmiesz 70-200 :D ? Będzie ktoś miał jeszcze może 24-105 4L? Bardzo by mi zależało na porównaniu tych dwóch szkiełek (tak, niezły rozrzut ale sam nie wiem który zakres by mi odpowiadał bardziej... kupując 70-200 starczy jeszcze na coś szerokiego ale... ale to nie ten temat...) ...
-
Takie umawianie sie na iles tygodni w przod to o kant **** potluc.... a powiedzcie mi co robita w weekend?
-
Ja w ten weekend odpadam na 100%