Dzieki Panowie za plener. Mam nadzieje, ze teraz czesciej uda nam sie robic jakies wspolne wypady a nie po kolejnych 13 stronach tego watku ;). Pozdrawiam,
Dzieki Panowie za plener. Mam nadzieje, ze teraz czesciej uda nam sie robic jakies wspolne wypady a nie po kolejnych 13 stronach tego watku ;). Pozdrawiam,
no i nie pozwolila :roll: .. moglem zabrac jedynie aparat w komorce ;)
ja tez mam taka nadzieje ;-) .. gdyby cos sie dzialo w Jaworznie albo po prostu bylaby fajna pogoda a Wam by sie nudzilo - chetnie sie znow wybiore :-)
a teraz najgorsza czesc - obrabianie zdjec :lol:
ciesze sie, ze plener udany.
allegro power bylo okay, ale bez rewelacji. z ekipa z zaprzyjaznionego forum skoczylismy na 2 h jeszcze do bielska na jakis pokaz pojazdow pancernych.
licze na spotkanie nastepnym razem.
Ja też w końcu wylądowałem na
ale tak jak pisał Badi bez rewelacji, dla mnie największa masakra to ta ilość ludzi ...
No to ja sprobuje wkleic cos z dzisiejszego pleneru..
i jeszcze..
Tak na szybko wzialem.. ciag dalszy niebawem, jak cos madrego obrobie:P
Modzel - jesteś wielki!
Miejsce, jak już wspomniałem UROKLIWE :D Jak nie z tego świata.
Kubak82 narobiłeś mi ochoty na Tokinę :-) Muszę teraz walczyć z samym sobą :-)
No i dzięki za portret w "świątyni" :-)
Panowie i PANI dzięki! było naprawdę świetnie, jeżeli macie inne ciekawe miejsca ja już się piszę!
Jutro postaram się coś wstawić, bo tak jak mówiłem u mnie problem czasowy z obróbką :-)
Kuba, fotka nr 9 to jest ten silos z gory? Przez ta mala dziurke tak? :>
Ja tez chce taka tokine.. moj "fiszaj" wlasnie przestal mnie zadowalac.. :P
A.. i juz sie z toba nie kolezankuje, bo o 400mm tez zaczynam myslec.. 8)
obrobie dzis i wrzuce.
Czy ktoś był wczoraj na tej sosinie i mógłby pochwalić się fotkami ? Ciekawy jestem jak to wyglądało (fajerwerki). Niestety nie udało mi się tam być bo zostałem "wrobiony" w rolę fotografa ślubnego. Od razu przypomina mi się powiedzenie: "Chcesz rozbawić Pana Boga ? - powiedz mu o swoich planach". ;-)
Kiedy następny plener ? Chętnie bym się w końcu na jakiś załapał...