Po weekendzie ta moja tez stwierdzila ze przydaloby sie zdublowac sprzet, no bo przeciez jak fotografujemy 3 koty to jednym korpusem nie ma jak ;)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Wersja do druku
Po weekendzie ta moja tez stwierdzila ze przydaloby sie zdublowac sprzet, no bo przeciez jak fotografujemy 3 koty to jednym korpusem nie ma jak ;)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
;) zaraz się okaże, że kupno bułki z masłem to już onanizm sprzętowy ;)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Przy okazji chciałabym zrehabilitować mojego M. - wczoraj powiedział "to może zamiast kupować byle jaki obiektyw, wydaj ze 2 tys. i kup porządny"!!!!! Nie pytajcie jak to osiągnęłam :)
nie pytamy. sama sie pochwal :DCytat:
Zamieszczone przez Reno
Eeee, co się będę chwalić.
Teraz mam problem czy kupić te 35-105, o które pytałam i potem tamrona, którego mają wszyscy, czy się nie rozdrabniać i nie robić śmietnika z plecaka. Oby więcej takich problemów (czyli: na co wydać...) :)
akustyk mial racje - teoria Czachy sie sypie :DCytat:
Zamieszczone przez Reno
gawryl, bo zniechecisz dziewczyne! :-)Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Reno, to gratulujemy "urobienia" meza. z autopsji to ja bym stawial na jakies dobre zarcie i "inne takie" :lol: . w tych starych kawalach o facetach ("my naprawde jestesmy prosci") jest duzo racji
jakkolwiek bys tej bitwy nie stoczyla, wazne, ze jest zwyciestwo.
Pewnie, że tak :) Zdradzę tylko, że jednym z elementó było zrobienie M. zdjęć na ich firmową stronę internetową. Ale kiepsko wyszły, statywu mi się nie chciało rozstawiać, dzisiaj zrobię poprawkę tylko, żeby wężyk przyszedł.
A ja siedzę dzisiaj na szkoleniu, nudno jest więc rozpisuję sobie parametry potrzebnych mi obiektywów. To może jednak takiego canona 35-105 za grosze, do zdjęć w plenerze i tamrona do zdjęć domowych? Wiem, że to było i wiem, że OT, przeczytałam wszystkie milion wątków o wyborze "idealnego" obiektywu i nic nie wiem :( Oki, koniec przerwy, wracam na szkolenie.
oj, bedzie mial Czacha zagryzke :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Reno
szkoda duplikowac zakresy. jako drugie szklo do Tamrona lowilbym jakies 70-210/80-200. ew. wez sobie tego Canona, a jak dojdzie Tamron to go sprzedaszCytat:
Zamieszczone przez Reno
ech... modl sie, zeby maz tego forum nie zobaczyl, bo jak sie dowie czym takie "tylko jedno szkielko" potencjalnie pachnie... :roll:
zagryzke?? chyba zagwozdke :DCytat:
Zamieszczone przez akustyk
a powoli poruszamy temat idealnej kobiety: wie jak przekonac meza :) ma ciekawe hobby ;) wogle malo marudzi ;) a jak juz marudzi to na temat foto :D
u nas sie mowi i zagryzke i zagwozdke :-)Cytat:
Zamieszczone przez gawryl