Eee, tak tragicznie jeszcze nie jest. Podmucham na nia jak wroce do kraju. Lustro jest duzo gorsze...
Wersja do druku
Eee, tak tragicznie jeszcze nie jest. Podmucham na nia jak wroce do kraju. Lustro jest duzo gorsze...
A ja się pochwalę, że doszedł mi do kompletu TC-80N3. Mała rzecz, a cieszy :) No i nie trzeba będzie biegać sprintem po skałach, żeby zrobić sobie fotkę z żoną :)
BTW, co ciekawe, główny wyzwalacz działa bez baterii - potrzebna jest ona jedynie do elektroniki: time-lapse, interval itp.
Ile Cię kosztował? Szukałem takiego tanio, ale 800 zeta to przesada, więc kupiłem RS-80N3...
Ech, ty materialista jesteś, zaraz tam ile kosztował :) No niestety, nowy w sklepie - czyli cena tego rzędu.Cytat:
Zamieszczone przez Mori
Ja go kupiłem głównie dla trochę inteligentniejszego self-timera. No i ze snobizmu oczywiście :)
Az dziw ze jeszcze nie masz 1Ds
Czekam na mk.II ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
E tam snobizm. Pytam bo rzadko używałbym go, ale czasami przydałby się. Tyle, że 1/2 ceny Canon'a 100 macro nie dam za spust który używałbym raz do roku (tzn. funkcje TC-80N3). ;)Cytat:
Ech, ty materialista jesteś, zaraz tam ile kosztował No niestety, nowy w sklepie - czyli cena tego rzędu.
Ja go kupiłem głównie dla trochę inteligentniejszego self-timera. No i ze snobizmu oczywiście
To i słusznie - mi akurat spust jako taki jest potrzebny stosunkowo rzadko (fajerwerki), jednak self-timer z 10D już mnie kilka razy trochę wkurzył...Cytat:
Zamieszczone przez Mori
[ Dodano: 25-09-2004, 23:11 ]
I znowu się chwalę :) Doszedł mi porządny plecak - Lowepro Nature Trekker AW II - "najmniejszy z największych" :). Pierwsze wrażenie jest super - niby jestem przyzwyczajony do TLZ AW, ale jakość wykonania i pomysłowość rozwiązań ponownie powaliła mnie na kolana.
Już zdążyłem sobie "wybudować" środek - jutro pakuję wszystko co fabryka dała i ruszam testować w polu :)
Moja kolej: Sandisk UltraII 2GB za niecałe 1000PLN brutto. :lol:
:shock: :shock: :shock: :!:Cytat:
Zamieszczone przez Mori
Tomek, to może Ty miałeś rację z tymi 2GB za 300 franków? :)