well, z angielskiego?
:oops:
Wersja do druku
mój trochę z braku laku, kiedyś musiałem założyć szybko pocztę email, wszystko normalne/fajne było już dawno zajęte więc spróbowałem początek imienia (Robert) i pierwszą literę nazwiska (Grxxxx), a że już takie nicki były pozajmowane dodałem drugą z nazwiska i rocznik. Potem jakoś tak zostało i wszędzie w sieci korzystam z takiego nicka bo na 100% nikt sobie drugiego tak głupiego nicka nie wymyśli - rejestracja na portalach przechodzi zawsze za pierwszym podejściem :) Oczywiście w rzeczywistości nikt tak do mnie nie mówi ;)
Imie i pierwsza litera nazwiska, a ze nazwisko malo orginalne wiec skonczylo sie na pierwszej literze.:grin:
Hmmm... ale czego oczekiwałeś? Niektórzy czytali Moby Dicka .... myślałeś, że będziemy pytać czy wyglądasz jak wieloryb czy co?? że od razu taki wniosek jak powyżej? :mrgreen: jakbyś się Ahab nazwał czy Ismael to może bikt by się nie kapnął ale "moby" to raczej "oczywista oczywistość"
ja dość mało oryginalnie... od nicka ;) z podwórka i imienia :) a że podobnie jak robgr85 na każdym innym forum używam tego nicka, to dlaczego nei na CB?
Jam jest DonBolano :)
Kolezanka w LO mnie tak ochrzcila, gdyz sie obracalem prawie wylacznie w zenskim towarzystwie (stad pewna parafraza DonJuana) - Bolano od nazwsika :)
Moby - ja czytam książki ;) Ojca Chrzestnego ostatnio - tam też jest Don.. ;)
Moby ja również czytam ksiązki... jestem nałogowym czytelnikiem :D
a mo nick od imienia i daty urodzenia.. kiedyś wymyśliłam taki na potrzeby bloga i tak zostało.. a teraz ludzie do mnie tak mówią...