Odczepcie się od szalika, właśnie że pasuje, na szczęście jest zielony, a to kolor który dobrze współgra z rudawymi włosami.
Świetna modelka micles!
Wersja do druku
Odczepcie się od szalika, właśnie że pasuje, na szczęście jest zielony, a to kolor który dobrze współgra z rudawymi włosami.
Świetna modelka micles!
Micles - widać, że przesiadles się na nowy sprzet, lub duzo w PSie dlubiesz;)
Kolorki, ostrosc, widac magie piątki:)
Mam kilka rzeczy, ktore moglbym Ci zarzucic, ale chcialem dzis napisac od strony tej pozytywnej. Zreszta gdybys mial stylistke i inna modelke to mysle ze byloby lepiej:)
Zazdroszcze zestawu. Btw - czasem chyba musisz bardziej przymknac tą 35 - na ostatnim foto szalik juz wyszedl z go
To i ja też się zgodzę i dam w dobrej jakości, bo faktycznie macie rację :D
007_c.
No dobra skoro się zgadzasz. Modelka jest bardzo ładna ale ma bardzo trudną do fotografowania twarz. Jak by broda poszła troszeczkę w dół zniknęłyby dziurki od nosa a wzrok nabrałby siły inaczej ożywiłby się. Prawe oko jest nieco mniejsze więc świeciłbym zdecydowanie mocniej z przeciwnej strony a ze względu na urocze piegi byłbym za mniejszym kontrastem oświetlenia. Podobnie popatrz micles na brwi. Ten kosmyk włosów dałbym bardziej nad lewe oko.
Sesję piegową już mam zaklepaną, bez makijażu i z płaskim, miękkim światłem, żeby można było kontrastem jak najwięcej wyciągnąć z tego :mrgreen:
Tymczasem : pozdrowienia dla Venomera :D
011.
Miękkie nie musi być płaskie. Daj kontrę. I deko większą przysłonę.
ie lubię tego zdjęcia --> bez biustu, ale za to z ramionami pływaczki...