Dzień dobry :) Witam wszystkich
Wersja do druku
Dzień dobry :) Witam wszystkich
Witam wszystkich. Lustrzankę posiadam od ponad roku. Widzę, że moim zdjęciom bardzo dużo brakuje technicznie jak i stylistycznie. Dlatego zarejestrowałem się na to forum. Chciałbym nadrobić braki i nauczyć się robić fajne zdjęcia.
Zarejestrowany od niedawna, jako gość od paru miesięcy. Amator, samouk. Wiem, że dużo się tu nauczę. Witam i pozdrawiam.
Witam Wszystkich
Pierwszy post wypada się kulturalnie przywitać :)
Mam nadziej że dzięki obecności tu wiedza oraz umiejętności pójdą do góry.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników :)
Witam wszystkich :) postanowiłam się zarejestrować, ponieważ można znaleźć tu wiele ciekawych informacji i porad :) uczę się dopiero i mam nadzieję, że coś mi w przyszłości będzie wychodzić :)
Cześć! Na forum jestem od dawna aledo tej pory tylko czytałem.W końcu czas się przywitać :)
Witam wszystkich :-) w końcu się przemogłem :D
Witam ponownie po kilku latach przerwy ;) Co prawda wcięło gdzieś moje wszystkie posty, ale jakoś przeżyję :mrgreen:
Witam wszystkich! Nazywam się Jędrek i pochodzę z Bydgoszczy. Moją pasją jest przede wszystkim motoryzacja, jestem zakochany w marce Audi. Kilka lat temu sprawiłem sobie pierwszą lustrzankę Canona, model 500D. Posiadam obiektyw kitowy 18-55 oraz 75-300 (choć nie ukrywam, że ten drugi kupiłem trochę z niewiedzy fotograficznej i chciałbym go wymienić na jakiś inny). Z przyjemnością zagłębię się w dział Szkoła Fotografii i może w końcu zacznę "ogarniać" swój aparat. Służę swoją pomocą w dziedzinach motoryzacyjnych. Pozdrawiam!
Witam, mam na imię Mateusz i jestem świeżo upieczonym właścicielem pierwszego aparatu, EOS 1200D. Mam nadzieję, że forum pomoże mi w rozwijaniu umiejętności fotografowania ;) Pozdrawiam.