Mundialowe emocje hehehe ;)
Wersja do druku
Mundialowe emocje hehehe ;)
Chleb i igrzyska...
Klient wie czego chce ale nie zawsze lub prawie zawsze tego nie powie. To znaczy powie ale jak zobaczy zdjęcia. Sukcesem fotografa będzie jak to zobaczy w czasie zdjęć. Dlaczego taki konkurs jest bez sensu? Pomijając aspekty etyczne dlatego, że będą różne pary, kościoły i kreacje. Z sensem by było jak by robili jeden i ten sam ślub. W sumie jak te pary tak się na wszystko zgadzają to i nie będą miały nic przeciwko jednemu więcej z aparatem.
Sergiusz, to zabawa nie walka o puchar angielskiej królowej.
Rację ma Sergiusz, ale racje ma też Pank :)
Robienie zdjęć na ślubie w kościele to zabawa? Wykładają to na kursach liturgicznych?
Jeżeli dla kogoś praca nie jest zabawą to szczerze współczuję, ale ja nie o tym.
Zabawą na pewno nie bo ta często wymyka się spod kontroli. Znacznie lepiej jak jest przyjemnością ale to już zupełnie inna bajka. Jeśli pank chcesz naprawdę wiedzieć kto jest gorszy to powinieneś podejść do tej zabawy na poważnie.
Sergiusz, kto jest gorszy zweryfikuje rynek i klienci, gorszy będzie ten kto będzie mniej zarabiał, forumowe battle to nic innego jak zabawa właśnie, oczywiście że będzie mi miło jak wygram ale wynik nie ma większego znaczenia. To tylko plebiscyt czyje zdjęcia podobają się większej grupie forumowiczów. Nie mam na to jakiegoś dużego ciśnienia, zostałem zaproszony, to wezmę udział bo nie mam też ciśnienia żeby udziału nie brać.