ale te zazdrosne spojrzenia wszystkich wokół na dużą białą L - bezcenne :P
Wersja do druku
ale te zazdrosne spojrzenia wszystkich wokół na dużą białą L - bezcenne :P
ja też wysłałem zgłoszenie na niedzielę. A na barokowe klimaty to w maju żaden termin mi nie pasuje, wszystkie soboty mam już zajęte.
tez bede z moja kobietką:)
Hej, ja sie rozeznalem w sprawie Owinsk. Za 200zl koles nam otworzy brame i bedzie mozna focic...Z drugiej strony mozna tam roznie dobrze wtargnac jak do browaru. Chetni?:)
Kiedy? :>
ok, sesja barokowa in da progress....
więc... może następny konkretny plan..
Ma ktoś ochotę na LEGALNY wypad do fortu VIIIa?
To duży fort na osiedlu kopernika, przy ulicy promienistej.
Ponieważ będzie chyba pierwszy raz dostępny dla zwiedzających dnia 13-14 czerwca. Trzeba jednak wcześniej telefoniczne umówić grupę. Należy zaopatrzyć się latarki i... we własną zdrową odpowiedzialność :P
są trzy wejścia w sobotę + trzy wejścia w niedziele, dodatkowo w niedziele będzie inscenizacja walk z drugiej wojny światowej ;)
pozdro
Takie coś dostałem od e-cyfrowe, nie wiem czy to imienne zaproszenie czy każdy to dostał ale o 8 pod Ikarem zamierzam być ;)Cytat:
Witamy.
Zapraszamy na szkolenie z cyklu "e-cyfrowe fotografowanie", które odbędzie się już w najbliższą niedziele 31 maja! W Poznaniu zajęcia rozpoczynają się o godz. 9.00 wykładem w sali konferencyjnej Hotelu Ikar (ul. Kościuszki 118).
Rejestracja uczestników rozpoczyna się o 8.45.
juz o 8? ja bede ciut pózniej, ale będę :)
sharky - jakby co to pdochodź, bo chyba ty mnie łatweij rozpoznasz aniżeli ja ciebie :d