Hej hej ludziska i ludzie, koleżanki i koledzy !!! Kto z Was będzie miał czas wpaść do mnie na 18, która odbędzie się 15 czerwca w Baili ??? Oczywiście zadeklarowanie się liczy się z tym, że problemów z Wami nie będzie :D
Wersja do druku
Hej hej ludziska i ludzie, koleżanki i koledzy !!! Kto z Was będzie miał czas wpaść do mnie na 18, która odbędzie się 15 czerwca w Baili ??? Oczywiście zadeklarowanie się liczy się z tym, że problemów z Wami nie będzie :D
na forum jest 34104 użytkowników czy ta knajpa pomieści wszystkich ? :-D
Myślę że byłby by problemy aczkolwiek przeniesienie Imprezy na Jasne Błonie zdało by egzamin przy takiej ilości :)
Na imprezie się raczej nie pojawię, ale chętnie gdzieś bym skoczył na plener, tylko nie chętnie sam :P Planujecie może jakieś wypady na dniach?
Ja mam prośbie - czy na środę ktoś mógłby zabrać lampe systemową? Chciałbym przeprowadzić eksperyment z wyzwalaniem a potrzebuję drugą lampę do tego.
A propos pleneru w Berlinie 3 czerwca więcej info tu: http://canon-board.info/showthread.php?p=820399
ja chętnie bym pojechał do Berlina ale będę świeżo po kawalerskim (nie moim) więc nie wiem czy będę w stanie utrzymać aparat w rękach :P