na 3 juz trzeba bylo upitolic ten najgrubszy kawalek badyla bo za bardzo wchodzi w modelke i jest w GO i troche przeszkadza:P
Wersja do druku
na 3 juz trzeba bylo upitolic ten najgrubszy kawalek badyla bo za bardzo wchodzi w modelke i jest w GO i troche przeszkadza:P
zaznaczam teren...sssiiiiiiiiiii
Jeszcze jedno "z gleby", tym razem 70-200 i trochę inne światło i obróbka.
004.
Znowu jakis kadr dziwny, jak juz tak centralnie to o jakas symetrie bym sie pokusil, nie ucinal znowu wlosow. Generalnie skoro robisz z trawy tlo to lepiej bym to wyeksponowal, nie tak ciasno. Moze szerzej (ze wzgl. na wspomniane wlosy) i raczej w pionie, chyba ze cos interesujacego masz po bokach.
Pionu z 35L nie mam. Spojrzałem chyba tylko kadrem w pionie i od razu odwróciłem aparat z powrotem do poziomu. Rozkmina z rozłożonymi włosami to IMO tylko w poziomie, nie wiem dlaczego, jakaś blokada psychiczna :D
Bo nie siedzę na forum 24/7? Zacznij czasem myśleć trochę.
Połączone ze starym wątekim i cierpliwości albo pomyślunku życzę. O otwarcie wątku można poprosić dowolnego moderatora a nie parę godzi po wysłaniu priva do jednego używać braku odpowiedzi jako podkładki do zakładani nowego :? .
Myślałem, że "Ostatnio aktywny" jest wystarczającym wskaźnikiem, który mówi mi, że zostałem olany, ale już wszystko jasne. Inni moderatorzy nie chcieli się wtrącać w twoją decyzję o zamknięciu.
No to z powrotem na starych włościach... Dzięki Vitez!
005.
Ja w takiem sloncu unikam sesji ;)
Ale jest fajnie, dawaj nastepne :D