Witamy witamy:) Zacne grono Troli wita!
Ah muszę dopisać, że mówię w swoim imieniu, bo zaraz znowu się kasta panów obrazi.
Wersja do druku
Serdecznie pozdrawiam Starych Wyjadaczy!
Od jakiegoś czasu jestem na forum, od niedawna szczęśliwy posiadacz 7D.
I ja witam wszystkich. Po kilku latach fotografowania nikonami, zmienilem system na czerwone C. Poki co, obczajam gdzie jest jaki przycisk ;-)
Witam wszystkich, jestem z Minska Mazowieckiego, mam 31 lat i interesuje mnie fotografia w IR.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich!
Jestem z Opola.
Moje aparaty to, Canon 5d mark II i 1D mark IV.
Pozdrawiam Starych Wyjadaczy tego forum!
Witam i pozdrawiam wszystkich uczestników forum, mieszkam w UK i od dłuższego już czasu podgladam co tu w fotografii piszczy i nie wychylam sie z postami bo narazie przynajmniej nie mam z czym.
Moja aparatownia to: 50D i trzy tanie szkiełka - C50 1.8, C28-135, Sigma 18-50 i Finepix HS-20.
Jak do tej pory fotografia w moim życiu miała charakter napadowy z częstszymi bądź rzadszymi nawrotami. Oglądając efekty moich pstryków często zadawałem sobie pytanie - po co ja to zdjęcie właściwie zrobiłem, teraz co raz częściej zadaje sobie podobne pytanie ale przed naciśnięciem spustu migawki.
Witamy wszystkich serdecznie :D.
Cześć:)
Czołem wszystkim użytkownikom. Jestem sobie amatorem; fotografią nie zajmuję się dla pieniędzy. Zainteresowanie od dziecka, aktywnie od roku z okładem. Inspiracje z dzieciństwa - Sieff (ach te akty:P), Saudek, inspiracje obecne - Cartier-Bresson (oho!:)
Pozdrawiam pozostałych pasjonatów;)
Witam. Mam 17 lat, fotografia jest moją pasją. Mam nadzieję, żę rozwinę swoje umiejętności po dołączeniu do Was
Cześć, mam na imię Robert. Zajmuję się nie tyle fotografią, co astrofotografią, ale fotki wykonuję dwoma Canonami, więc dziś zarejestrowałem się na tym właśnie forum.
Pozdrawiam