W d400AW tez mozna sprzet wyciagnac przez klape. Tez bardzo wygodna :)
Wersja do druku
W d400AW tez mozna sprzet wyciagnac przez klape. Tez bardzo wygodna :)
to jest mega duża torba :P ale kupuj wersję D550AW bo ma fajne bajery :)
Mi sprzedawca powiedział że K3L został wycofany ze sprzedaży. Ponoć miał jakąś wadę i szelki sie pruły (czy przecierały) tuż obok mocowania ich na górze plecaka. Ile z tego prawdy - nie wiem. Faktem jest że K3L rzeczywiscie zniknął ze sklepów wszędzie...
Tego K3 mierzyłem....sprzęcik mi wchodzi, lapka nawet zmieszcze! Wystarczy go wsunąć za cząść foto, tuż przy plecach i jakoś tam siedzi...Inna kwestia że wtedy przegrodę nie da się przyczepić tak jak powinno bo przy plecach laptop wystaje...
Z tą zimą i wianiem po plecach to dobra rada...dzięki za spostrzeżenie...
Postaje mi to wszystko skonfrontować z Tamrakiem Adv 9...Troche jest droższy...ale ma osobna kieszen na laptopa. Poza tym ciekaw jestem tej czesci NIE-FOTO...czy wieksza niz w Naneu?
Wg mojej obserwacji - jest większa w Tamrac-ku. I dlatego go biorę. BTW, relatywnie dobrą cenę na Tamrac-ki masz na Studenckiej (tylko najpierw skonfrontuj cenę z ich stroną www).
Czy ktos uzywal/a torby Delsey ODC 25 lub innego modelu tej firmy?
Czy wejda do niej 2 body i 3,4 szkla w tym tele 70-200?
Czy jest wygodna w noszeniu?
Witam!
Mam pytanie odnośnie torby na canona 50e + grip + dwie stałki 50mm i 85mm. Zastanawiałem się nad torbą Tamrac Explorer 2.
Czy ma ktoś podobna torbę lub orientuję się czy jest ona dobra do takiego zestawu? Może ktoś ma rozsądniejsze propozycję?:)
Dzięki HuleLam za podpowiedz z tą ceną:) Na stronie 379 PLN a w sklepie 420 bodajże... W każdym razie plecaczek zakupiony. Cena 379...poki co jestem zadowolony ponosiłem go kilka godzin po mieście i jest ok. Wprawdzie jeszcze nie tak dociążony jak normalnie będzie ale ogólnie jestem zadowolony...
Jedyny minus - brak mocowania na statyw...masz jakiś pomysł jak to rozwiązać? Pod plecakiem można go podpiąć jak sie zakupi dodatkowe paski...ale czy nie bedzie wtedy za bardzo wystawal na boki?