Nie ponumerowałeś fotek, więc powiem, że mi się wszystkie podobają:) Takie muflonowe typowo, czyli nic dodać, nic ująć:D
Wersja do druku
Nie ponumerowałeś fotek, więc powiem, że mi się wszystkie podobają:) Takie muflonowe typowo, czyli nic dodać, nic ująć:D
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper:-))))))))) (wszystkie)
chyba specjalnie nie sa numerowane :) zeby nie wytykac poszczegolnych:)
zartuje oczywiscie :)
fotki sa super jak zawsze :)
Nie będę was męczył fotkami wrzeszczących bobasów ;-) Ale tak dla formalności: to duże to ja a to małe to moje :D
(fotka spod lampy UV... a gdzieś tam obok lezy drugi :mrgreen:)
Masakra! Gratulacje TATO !!! :D Bliźniaki ??
Jeszcze raz GRATULACJE :)-Teraz to sobie wpisz TATA-BUFON:)
Podwójne gratulacje! :)
Super !!! - gratulacje dla calej foto rodzinki :-) i spokojnych nocy dla rodzicow ;-)
Gratuluje Muflon!!! Tak trzymać, a będzie nas więcej;) Z drugiej jednak strony, jak małe "Muflony" podrosną to zasypią nas air-fotkami:) Jeszcze raz gratulacje i powodzenia!!!:)
Hehe, ciekawe który dostanie 3D na chrzciny :mrgreen:
Gratulacje Muflon! Niech male cwiczy bicepsy zeby sie przyzwyczajal do 1D :)
Bedziesz sie musial teraz przestawic z panoramowania samolotow na panoramowanie dzieciakow a te potrafia byc rownie szybkie co F/A-18. Ale to nie powinien byc problem: szybki AF masz, 8 klatek/sek tez, duzy bufor jest. Tylko swiatla moze byc mniej...
Czekamy na wiecej zdjec.
Ehhh panowie.... gratulacje dla Leminy!!! I oczywiście happy tatusia również.
P.S. Fotka ciekawa właśnie przez uv'ke:)
Swoja droga... ciekawe czy coś zmieniłoby robienie tej fotki ze zdjętym filtrem UV :mrgreen: Dziś sprawdzę ;-) To oczywiście nie jest "prawdziwe" UV, tylko taki tam fiolecik, ale anyway... Polara też wezmę :lol:
Gratulacje Tatuśku! :)
I pozdrowienia dla Leminy :)
Nie wypada nic innego jak tylko POGRATULOWAĆ :wink: Bobas/ów ;-) .
gratuluję i witam w gronie tatusiów:)
Moje gratulacje.:D Pokaż jakąś fotkę maluchów.
P.S.
Tylko nie mów, że nie masz.:-D
Nie no gratsy Muflon :-) pokazuj następne foty!
Teraz na air show będziesz jeździł z towarzyszami/szkami :D
Gratulacje Muflon. Oby się dobrze chowały.
Pierwsze miesiące po przyjściu na świat dziecka są wspaniałe ale i cholernie ciężkie.Przydatna jest umiejętność szybkiego spania. ( wiem co mówię moja druga córa ukończyła właśnie 3 miesiące :D ).
Pozdrawiam
Gratulacje. Szykuje się nowy temat zdjęć:-P
Gratulacje!
Zycze Wam, coby spaly w nocy i byly glodne w tym samym czasie :-)
Gratulacje.
Duzo szczęścia na "nowej drodze zycia"!!.
Życze sprostania nowym -chyba najbardziej odpowiedzialnym- obowiazkom!!
Niech sie zdrowo chowaja maleństwa i rodzice!!:D
Janusz
gratuluję!
moje jeszcze będzie chwilkę w drodze, no i pojedyńcze :)
całusy dla Leminy ;)
To dorzuce do kompletu drugiego :)
Muflon... ja to nie wiem, czy Ty sie przy tych samolotach nie marnujesz...;) Swieze i sympatyczne:)
Oo to ostatnie to spokojnie moglbys do battle "GROZA" wrzucic. ;)
<caleb voice>I LIVE... AGAIN!</caleb voice> :twisted:
Podwójne gratulacje i życzę żeby maluchy były zdrowe i grzeczne ;) inaczej braknie czasu na zdjęcia ;)
Muflon zdjęcie-rewelacja. Chyba jedno z najlepszych w "urodzinowym temacie" jakie widziałem. Nie wiedziałem, że z Ciebie taki arthysta:)
No hmm... staram się jak mogę nie zarzucać wszystkich dziesiątkami fotek roześmianych mordek w różnych kombinacjach, jak to z reguły bywa przy tej okazji ;-) Co nie znaczy że takich dziesiątek mordek nie robię :mrgreen:
muflon - moje zdanie zansz - zdjecia swietne - dzieci rowniez ! - rzeczywiscie nie ma co zarzucac forum tymi "normalnymi" fotkami dzieci.... poprostu podaj linka sami sie nimi zarzucimy :mrgreen:
powzanie
pazurek ma rację!
groza jak nic.
jak z kiczowatego thrillera klasy B. :D
Co nie znaczy, oczywiście, że fota mi się nie podoba. :)
Welcome to the club Mr Bufon :) Gratulacje dla Leminy i dla Ciebie. Priorytety ciut się pozmieniaja he, he...
... no i świat obrócił się Wam o 180 stopni co nie ?! ;)
Gratulujemy i życzymy z moją połowiną :
Malućkim - odwagi pojawienia się na tym ziemskim padole i zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia ...
Mamusi - ślicznych dzieciaczków i wytrwałości, wytrwałości i jeszcze raz wytrwałości ...
Tatusiowi - dumy, szczęśliwej rodziny i cirpliwości, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości ...
... i nie zastanawiaj się czy 400-600 fotek miesięcznie na dzieciaczka to dużo czy mało ;) ...
(po 20 miesiącach na świecie mojego małego i wykonaniu jakiś 12000 klapnięć lustrem nie żałuję ani jednego ;)).
Pozdrawiam.
Czy mi się wydaje czy zaafeorwany nowytata zapomniał o USM ??
Jak na @muflona przystało "strzelił seryjnie" ;)
Wielkie gratulacje !!!
Pozdrowienia dla Szanownej małżonki ;)
Gratulacje!
Zdjęcia dziecka również są bardzo ładne!
Taka kompilacja fotek z RIAT zrobiona na zlot szwajcarskich spotterów :)
- wersja AVI, 1024x768 (101MB)
- wersja AVI, 640x480 (42MB)
- wersja .exe (26MB)
Dźwięk obowiązkowy... najlepiej głośny :)
Pliki video są zakodowane w XviD/MP3, kodek na systemy inne-niż-ten-w-którym-nie-ma-problemów-z-filmikami do ściągnięcia gdzieś stąd :)
Dopisano: Te linki nie są "na zawsze", co jakiś czas muszę robić porządek w miejscu, gdzie to leży. Jeśli ktoś by chciał i nie działa ----> PM.
już wiesz jaką opinię mam na ten temat: przekazałem po pokazie przedpremierowym :grin:
Jeszcze raz gratulacje.
wrrr jak zobaczylem najpierw linki pomyslalem, to co zwykle (znaczy dobrze). jak Kubaman napisal swoja opinie, pomyslalem - jednak sciagne i zobacze.
A teraz, po ogladnieciu nie moglem nie wrocic na CB i napisac tego posta:):)
Z rzeczy pozytywnych - pisales, ze byloby super, gdybys mogl robic takie zdjecia za kase. I wiesz co? Ta prezentacja to jest chyba najlepszy moment. Patrac na zgranie muzyki ze zdjeciami - wychodzi z Ciebie wyczucie rytmu i takiego hmmm smaczku - coby nie przesadzic;) Mysle, ze powinienes wyslac to na plycie organizatorom RIAT - wg mnie wysmienity material promocyjny na nastepne imprezy.
Z minusow - jak dla mnie troszeczke za dlugie (ok. 30s), niektore zdjecia maja pamiatki z matrycy (to pryszcz akurat, niedoslownie;)), ale wiekszym minusem wg mnie sa niektore zblizenia - wychodzi dosc mocne ziarno i brak szczegolow w powiekszeniu i cala prezentacja swietna technicznie nagle troche traci ogolem.
Anyway - gratulacje, naprawde swietny pokaz! Przemawia stukrotnie bardziej, niz seria zdjec na CB czy Twojej stronie.
Też jestem pod wrażeniem. Mobilizuje mnie to do pewnej rzeczy muflon - wiesz o co biega ;-) Tyle, że boję się o $$$ - ale to mój problem.
Swoją drogą zacina mi trochę ten EXE'k. Sprawdzałem na lapie i porządniejszym PC. Z tym, że na tym porządniejszym miałem wrażenie, że muzyka charakteryzuje się drobnym lagiem i nie pokrywa się z efektami prezentacji. Ale to zapewne mój problem. Dokładnie taki sam, jak ten, że te AVI'ki mi w ogóle nie drepcą :lol:
Pozdro!
Obejrzałem sobie najbardziej wypasioną wersję na www.forum.spotter.pl
Ten filmik po prostu wymiata. Jakość Twoich zdjęć świetnie znam, teraz zazdroszczę znajomości kompa bo sam nie mam pojęcia jak taką prezentację zrobić. REWELACJA zarówno sam pomysł jak i wykonanie (choć u mnie w kilku miejscach delikatnie "przycina" płynność).
Hiehie... tylko najpierw musiałbym ustalić sprawę copyrightu jeśli chodzi o podkład :mrgreen: Już dzwonię do prawnika :-D A tak serio, pomysł nie jest w 100% mój, "Thunderstruck" to muzyczka do której lata West Coast Demo Team (w składzie 1xF-15 zresztą :mrgreen:), już od dawna mi to chodziło po głowie.. no i w końcu nadarzyła się okazja przysiąść i w sumie po prostu przelać w guziki to, co miałem już w zasadzie poukładane.
Wiem że jest wolne... też mnie to wkurzało, zwłaszcza że pokazywałem to z laptopa (ale kiepski rzutnik trochę "wyrównał" poziom ;-)). Dlatego właśnie zrobiłem te AVI (a ile się przy tym nagimnastykowałem to moje). Tylko trochę się dziwię, że sporo ludzi narzeka, że się nie otwiera... Znaczy hmm... może tym ze szwajcarskiego forum to się nie dziwię, tam nie ma długiej tradycji divx, mp3, ripowania itp. ;-) ale że na polskich forach ludzie będą mieli problemy z odtworzeniem XVID+MP3, to się nie spodziewałem :? Czy u Was już też jedyny słuszny format to WMV i WMP9? :neutral:
Jakby co to te aviki powinny pójść pod MPlayerem, nawet pod Windows. Bez żadnych kodeków i innych wynalazków, po prostu z buta :)
u mnie wszystko ok...
sładanka rewela, może gdzie niegdzie ziarno ale poza tym REWELA !!!