Na 95% bez filtra. Pozostałe 5% to polar Hama jakiś zwykły. Przysłona f/22, fota pod słońce - głównie dlatego taki efekt wyszedł.
Wersja do druku
Na 95% bez filtra. Pozostałe 5% to polar Hama jakiś zwykły. Przysłona f/22, fota pod słońce - głównie dlatego taki efekt wyszedł.
238 jest fajne... ma klimat
Jeszcze takie coś mam obrobione :
245.
P.S. nie wiem co to za skórzana uprząż.
P.S.2. Wiem, że nie widać rąk i powinny odstawać od ciała, ale koleś jechał na lajcie, dlatego tak.
to akurat mi się podoba
To jest chyba jakiś "przypał" z tymi Karkonoszami... dedukuję, że na battle'u będzie prawdziwe zdjęcie miazga. Chyba jednak trochę więcej pokory...
Micles, jakąś pracę piszesz o rekakcjach forumowiczów na drażnienie i prowokacje?
Tego to bym się jedynie po Sergiuszu spodziewał. Ja już powiedziałem kilkukrotnie, że battle'em sobie przyblokowałem możliwość pokazywania niektórych zdjęć. Do tego jutro mam ostatnie zaliczenie i dlatego nie obrabiam kolejnej partii fot z gór. Ostatecznie : mam 25 (jednak 25) panoram do poskładania, co też trochę trwa, nawet na c2d 1,5 i 2gb ram.
Do niedawna żyłem na athlonie 900mhz i 256ram, także ciii :D
To są nie tylko najsłabsze zdjęcia miclesa ale najsłabsze jakie widziałem do tej pory. Mam nadzieję, że to tylko takie „udawanie głupka” aby potem zebrać pochwały za robienie postępów. Ale śmiem w to coraz bardziej wątpić.
Aż takie słabe to nie są, 2 które mi się podobają to 230 i 235.
Trochę narciarzy :
246.
247.
248.
249.
Micles, CBA ci fotki zdjęło.
Już myślałem że jesteś skorumpowany.
248 nawet oki, zdjął bym tylko trochę góry i prawej strony.
Trochę wycinki drzew :
250.
251.
252.
253.
254.
Z ostatniej serii 251 i 254 by wystarczyło ...
Posiedziałbym z panami trochę dłużej i zrobił jakąś małą serię co by się przyjemnie oglądała, ale moja kochana grupa mnie jak zawsze poganiała :P W przyszłym roku - samemu. Albo z pasjonatami podobnej tematyki :mrgreen:
Przynajmniej jedno się nauczyłeś. Ale faceci i tak nie wycinali drzew tylko palili drzewa i cięli gałęzie...
Nudzi mi się w tej Bydgoszczy...
Timeline wycieczki w góry
Mógłbyś założyć sobie stronę albo bloga, a nie śmiecisz forum nieistotnymi informacjami? To jest dział z galeriami, a nie hydepark. Wchodzę tutaj zobaczyć zdjęcia i komentarze, a nie to o której spałeś, a o której grzałeś ręce.
Trochę ekipy z którą byłem :
255.
256.
254. lubię
z "grupowych" wolę inne ujęcie teletubisiów
Ależ proszę bardzo :
257.
Po dłuższej przerwie coś wymowniejszego :
Najpierw trochę tajemniczo i zagadkowo...
258.
No to teraz wyjaśnienie tajemniczej foty, kocham to zdjęcie :
259.
Na tych karkonoskich zupełne zgubiły CI się szczegóły w śniegu.
Ja niestety nie wiem o co chodzi :d
Wygląda na to, że oko Miclesa nie będzie już takie czujne...
może mi się wydaje, ale chyba za to:
sorry micles'u za bazgrolenie po tej fotuni.
Wzbudza we mnie emocje. Ciężko zdefiniować jakie. Cieszę się, że przystanąłem i poczekałem na rozwój akcji.
"Rozwój akcji" - To taki żarcik?
Nuda...
Nie ma tam zadnej akcji, a zdjecie nie niesie ze soba zadnych emocji. Do tego jak juz dojdziemy do spraw technicznych, to kadrowanie lezy, bo ten ktos w sniegu jest zbyt blisko krawedzi foty.
Myslalem ze tego nie napisze, ale napisze - gniot :mrgreen:
Oo, panoramki już lepsze! 264 wg mnie najlepsza.
Trzy ostatnie doskonałe, 267. szczególnie.
bardzo fajne panoramy!
a ja bym na ostatniej chętnie zobaczył więcej nieba. Uciąłeś ramię Orionowi ;)
slabo slabo , drzewa sie wygiely :D