...i o to chodzi:) Wiem że ten tamron to nie jest nie wiadomo co, ale można z niego uzyskać ładny obrazek. Bardzo udany set, zwłaszcza 75( szkoda że szyszka uciekła) i 76. Z lasu wyciągniesz dużo, chodź, obserwuj, wyciągaj wnioski i rób zdjęcia;)
Wersja do druku
...i o to chodzi:) Wiem że ten tamron to nie jest nie wiadomo co, ale można z niego uzyskać ładny obrazek. Bardzo udany set, zwłaszcza 75( szkoda że szyszka uciekła) i 76. Z lasu wyciągniesz dużo, chodź, obserwuj, wyciągaj wnioski i rób zdjęcia;)
dzięki panowie, staram się ćwiczyć na czym się da, i na wszelkich ustawieniach
i jeszcze róża by nie tylko napisać
79. z kita c18-55
Ładnie wykadrowane, delikatnie uciekła GO, ale jest ok. Naświetlaj zdjęcia " na prawą stronę", wtedy zapiszesz więcej informacji. Sprawdzaj histogram.
Wprowadziles mnie w lesny trans :)
Dawno ogladanie grzybkow nie sprawialo mi takiej przyjemnosci. Mkniesz do przodu pelna para ;)
dzieki hudy:) gdzies ty był tyle czasu, bez ciebie to ja ze słowiczkiem już o papierosy się spieramy hehhe
rozumiem że zbierałeś nowy materiał do galerii i zaraz nas zagniesz
a spacery polecam wszystkim chętnym jest fajna lekcja w lesie
Rozwojowa wymiana poglądów:)
Hehe :) prawde mowiac...remoncik;) jedyne puszki jakie mialem okazje podotykac, to te w scianach ;>
Teraz trzeba bedzie nadrobic zaleglosci, poki pogoda dopisuje :)
Pozdrowka chlopaki :)
skoro się tak muchomory podobały i zachęciły do wycieczek do lasu to się ciesze:D
a jak komuś mało motywacji to może jeszcze kilka
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
hudy kolego nie wymiguj się remontami tylko teraz nadrabiaj heheh
pozdrawiam wszystkich.
Las i grzybki fajne, ale mam takie ogólne spostrzeżenie - foty są lekko "sprane" z kolorów i ciut brakuje ostrości.
Jakby trochę za mało kontrastu.
Może tak jest po resize i umieszczeniu na serwerze, warto to sprawdzić ?