nie jest to typowy packshot, ale postanowiłem wystawić, bo zdjęcia z cieczą mają coś w sobie :) zdjęcie zostało zrobione już jakiś czas temu i ma trochę wad ;) teraz dodałem tylko napis:)
i może jeszcze jeden - bardziej apetyczny :)
pozdrawiam
Wersja do druku
nie jest to typowy packshot, ale postanowiłem wystawić, bo zdjęcia z cieczą mają coś w sobie :) zdjęcie zostało zrobione już jakiś czas temu i ma trochę wad ;) teraz dodałem tylko napis:)
i może jeszcze jeden - bardziej apetyczny :)
pozdrawiam
zdjecia super - co do 2 ot tylko 1uwaga - deska do krojeniapowinna byx "nowka", rzuca sie to w oczy. Ogolnie extra, to z ciecza wymiata
zgodze sie ze zdjecia TAK, ale 3D rendery juz nie, przyjrzyj sie np. audi Q7 i jego naroznikowi od strony kierowcy, brak zachowania perspektywy i proporcji, tak samo rzecz ma sie z golfem V, totalnei skopana przednia szyba - dla mnie gdyby te rendery mialy byc w folderach reklamowych to totalna kiszka
zas zgadzam sie w 100% co do zdjec, ze naprawde wypasne, np range rover - total wypas
dzięki za uwagę :) deska miała być pociachana, żeby wyglądało realistycznie,
choć z nówką mogłoby też być fajnie. Teraz jest mniej packshotowo ale bardziej Artcy,
btw patrząc na twój Avatar, przypominał mi się wczorajszy koncert Slayer/Marilyn Manson - jeszcze ma kaca :)
pozdrawiam
:) jestem "tradycjonalista" starej daty - dobre "sstare" zespoly to jest to! (skoro miala byc pociachana to OK)
VanMurder, ładne - nie pokusiłeś sie żeby na drugim ostrzej zaświecić?;)
PS.
Tak przy okazji...
Moje, amatorskie kulinaria:
Pozdrawiam.
Eryk - jestem tez pod wrazeniem - "smaczne" tre zdjecia - wlasnie nad takim cyms teraz sie zaczynam skupiac - dobre fotki (jakie to szkielko?)
Pierwsze dwa... KIT (18-55)Cytat:
(jakie to szkielko?)
Trzecie i czwarte 50 1.8
:)
EDIT:
a może wszystkie 50.... już nie pamietam ;)
bardzo ładne te kulinaria - mniam mniam ! :)
nie pomyliłeś czasem kolejności z tymi obiektywami, wyglada nato że z KIT'a wyszły ci lepsze fotki, lepszy kontrast, nasycenie kolorów ...???
co do zdjęcia z serkiem to miało przypominać trochę obrazy Arvid'a :)