ja jestem bardzo zadowolony zobaczymy jak będzie w praniu :)
Wersja do druku
ja jestem bardzo zadowolony zobaczymy jak będzie w praniu :)
Crazy,
Mam pytanie czy na twoim pokazowym albumie w okładce znajduje się niewielkie wytłoczenie: "Fotoalbum pokazowy" ponieważ na ich stronie jest napisane, że musi ono być ? Można np. dać nazwę swojej firmy bo taką widzę u Ciebie ?
na samym końcu jest grawer "fotoalbum pokazowy" zapomniałem zrobić tego zdjęcia, sorki :)
Wielkie dzięki. Mi się podoba. Wiem, że na żywo wygląda na pewno jeszcze lepiej.
oj wygląda zdecydowanie lepiej. Zdjęcia wyglądają wspaniale , warto zapłacić za taki album :)
Nie wiem jak ty masz ale ja planuje wrzucić jedną - max.dwie rozkładówki w metalicu dla okrasy.
metalić jest jeszcze lepszy :) ale na necie tego nie widać, trzeba osobiście okami looknąć :D
metallic nie do wszystkiego pasuje.
Póki co najlepsze zdjęcie pod metallik zrobiłem w zeszłym roku :p
Młody miał kamizelkę z takiego błyszczącego materiału, w tle zieleń i mocna czerń.
Kamizelka na zdjęciu wyszła jak w realu, się młodzi zdziwili a kontrastowa zieleń i czernie też super się prezentują.
To prawda nie wszystko w metalicu wychodzi dobrze dlatego trzeba się zastanowić jakie zdjęcie dać na rozkładówce ale jak się trafi to efekt jest WoW i jest to bardzo fajny akcent w fotoalbumie.
Crazy,
Wykończenie okna zamówiłeś standardowe, bez akrylu jeśli dobrze widzę ?