Podobna fotka już była ale tą poprawiłam pod kierunkiem PSowego Guru (Dominique - pozdrawiam :) ). I jak?
Wrzuciłam parę nowych fotek, jakby się komuś zechciało je przejrzeć i podrzucić parę uwag- będę wdzięczna.
fotki
Wersja do druku
Podobna fotka już była ale tą poprawiłam pod kierunkiem PSowego Guru (Dominique - pozdrawiam :) ). I jak?
Wrzuciłam parę nowych fotek, jakby się komuś zechciało je przejrzeć i podrzucić parę uwag- będę wdzięczna.
fotki
Daleko mi do takiego tytulu ale ciesze sie, ze moglem pomoc :) ...a zdjecie mi sie podoba :)Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Fotka nr 7 IMO byłaby genialna gdyby ostrośc nie pojechała na wakacje. Ale i tak jest super. Z pozostałych zapamiętałem jeszcze krzyże.
Nie bądź taki skromny. Zauważyłeś, że nie poradziłam sobie z łatką? Ale nie będę Cię na razie męczyć bo muszę dokładnie sprawdzić czy wszystko dobrze robię.Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Ja też ją lubię, ostrości - przyznaję - brak. Przeszkadzają mi jeszcze cienie w oczodołach :(. Chwila była jednak jedyna w swoim rodzaju. Jeżeli jeszcze raz się taka trafi, spróbuję trochę dopalić lampą z moim "dyfuzorem".Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Mi się podoba:
Mniejsze chyba ładniej wyostrzyłam:
A na większym mi nie wychodzi. ???
Noo i prawidłowo!:) Bardzo ładne pastelowe kolorki, pasujące do zdjęcia.Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Wieksze lepsze. Taka miekkosc przy twarzy dziecka to nawet pozadana jest. Niczego bym tu nie wyostrzal. Jedyne do czego moglbym sie przyczepic to glebia ostrosci. Prawe oko nie jest do konca ostre. Ale to nie tak latwo wyczuc przy portretach - sam mam z tym spore problemy...Cytat:
Zamieszczone przez Reno
To mniejsze jest wg. mnie przeostrzone.
[QUOTE=Reno]Mi się podoba:
[\QUOTE]
dobre, podoba mi sie.
a to mniejsze - niepotrzebnie przeostrzone :/