wyobrazcie sobie ze ten samochodzik to byl oryginalny dodatek do ktoregos wydania naszego dziennika...
Wersja do druku
wyobrazcie sobie ze ten samochodzik to byl oryginalny dodatek do ktoregos wydania naszego dziennika...
No to już wiemy skąd on jest:lol:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
A jaki MY DZIENNIK MAMY ? CANON BOARD :-)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Poszukałem na sieci i znalazłem PDFa w dobrej jakości jakby ktoś sobie chciał wydrukować ten wóz transmisyjny i posklejać :mrgreen:
http://www.emigranci.net/0ojciectadeusz-Dateien/woz.pdf
no jak to jaki Tomek ? jedyny sluszny dziennik, organ prasowy jedynego slusznego radia :) NASZ DZIENNIK :mrgreen:
Jakoś ostatnio nie słucham radia i nie oglądam tv , mam w innym pokoju niz komp
ja to zorbilem tydzien temu w pracy warunki polowe wiec eh ale fura oko cieszyCytat:
Zamieszczone przez Tomasz1972
te thorin czemu sprzedajesz swojego trabanta? :D to co za zakup planujesz? :> opowiadaj :D
Chyba mu się nie przyda... za jasno świeci w ciemni (-:Cytat:
Zamieszczone przez Venio
ha, Venio dlugo by opowiadac, ale sadze ze we wrzesniu w stopce pojawi sie 20d ;) wlasnie, czemu mi IRC przez mozille nie dziala ? :)Cytat:
Zamieszczone przez Venio
nie no, moze nie zwariowalem tak jak Czacha zebym sie z cyfra rozwodzil na zawsze, oczywiscie ja Czache rozumiem wiec bez urazy, wariatem to on jest w oczach co po niektorych, ja go doskonale rozumiem bo tez zauwazylem te cudowna swietlistosc w analogu :mrgreen: no i satysfakcje z siedzenia na ciemni :)Cytat:
Zamieszczone przez minek