Zostawcie chłopaka - każdy był by zdesperowany oszczedzając tyle lat na coś czego nie ma ( d200 ) więc stąd ma żal do świata. Nikon niedługo zapowie d300 na 2010 rok z iso 20 wtedy będą nerwy
Wersja do druku
Zostawcie chłopaka - każdy był by zdesperowany oszczedzając tyle lat na coś czego nie ma ( d200 ) więc stąd ma żal do świata. Nikon niedługo zapowie d300 na 2010 rok z iso 20 wtedy będą nerwy
zgadzam sie co do bezproduktywnosci. ale z zakonczeniem to nie do konca. pewnie mod wytnie te bzdury i pozostawi. koniec koncow, tematem byl D200.Cytat:
Zamieszczone przez Estaldo
no to ide popiescic mojego marka. kurcze, nawet nie wiedzialem, ze takie cudo u mnie w torbie drzemie :mrgreen:
Zdjecia siniakow? :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Estaldo
Moja byc posiadaczem 350D do niedawna, ale sprzedac, bo to zly aparat byl...Cytat:
Zamieszczone przez Semtex
akustyk, nie chcesz wiedziec jak to zrozumialem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
I co teraz Twoja mieć ??? Tołdi - camera ?Cytat:
Zamieszczone przez allan
Cytat:
Zamieszczone przez allan
a miało być tak pięknie.... :mrgreen:Cytat:
Moja miec Minolta 7D od paru dni i byc zachwycona.Cytat:
Minolta rulez! Nikon rulez!
Canon, eee, no dobra. No comments.
a nie... tamto sie zawsze okreslalo jako freda :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
ech... teraz to juz na pewno te bzdury wytna :mrgreen:
EDIT: jesu... jaki piekny watek. czytam te bzdury i od kilku minut kulam sie ze smiechu :mrgreen: slowo daje, dawno takich jaj na tym forum nie bylo :lol:
Zapomniałeś dodać Ami Rulez , może wać Panie zapodasz jakieś zdjęcia dla naszej gawiedzi cobyśmy twój kunszt sprzętowy i fotograficzny poznali ?Cytat:
Zamieszczone przez allan
W końcu użytkownik Minety nie codzień się zdarza we wszech obecnym Canonowskim świecie - a proza twa tylko teoretyczna jak dotąd pozostawała.
Ciekawi mnie też w jaki sposób będąc użytkownikeim 350d i M 7d stałes się expertem od D2x - jak rozumiem miłośc ta czysto platoniczna jest i tylko gazetami podparta.