ja bym wogole nie uzywal lampy w kosciele ¬_¬
Wersja do druku
ja bym wogole nie uzywal lampy w kosciele ¬_¬
Nie sledzilem watku bo jestem w pracy.
To wreszcie na 18-200 padlo do tego 50d? To troche bedzie "uposledzony" 50D tym szkielkiem ;/
aleś sobie chłopie narobił i to za swoją kasę ;)
to już mogłeś od razu kita kupić z takim obiektywem - wyszło by taniej. ja właśnie taki zestaw kupiłem i ...... zanim do mnie doszedł to obiektyw był już na allegro.
Ale Koledzy i Koleżanki (ukłony dla Pań :) ) zjechaliście nowego kolege....
poprostu kolega odrobi kosztowną lekcję... body zostawi a szkiełka zmieni :)... napewno przyjdzie i ten dzień.
jest jeden plus "mega-zoomów" - dobre dla ludzi co nie wiedza jakie szkło jest dla nich... mogą sprawdzić... ale lekcja jest kosztowna.
oby stan wku#$%^nia nie był wysoki.
p.s. Kolego nie prześwietlaj fotek i dodaj im troche koloru :)... to pierwsze co bym zaczął... nie jeestem fotografem, uważam sie za laika, ale na tą chwile od tego bym zaczął -to, to co moge powiedzieć
p.s. a tak naprawdę bez złośliwości to polecam zaczac od lektury... dużo czytać i mniej pewnosci siebie... zawsze jest ktoś kto może to zrobić lepiej, ale akurat tam go nie ma, by pokazać jak :)
ten watek jak i osoba jego założyciela pokazuje tylko że robiac nawet fatalne fotki można na nich zarobić. Jest wielu takich fotografów w polsce, oj wielu ktorzy od lat robią chałtury i żyją z tego. Powtorzę za przedmówcami - decyzja co do sprzetu okropna, kasa w bloto, a spokojnie starczyłoby na dosłownie 2-3 szkła i starą piątke i zestaw naprawdę miód. eh.....
Koledzy ale czym się przejmujecie tak naprawde... nie nasze te 10.000 PLN.
To troche mi przypomina teraz rozmowe o samochodach... czemu kupiłem Deawoo Nubira jak mogłeś kupić Passata nowego albo... używane Adui A6... i tak w koło macieju.