Cassandra W., Chick Corea..., kurczę chciałbym tam być!Cytat:
Zamieszczone przez Pikczer
Nikt Cię stamtąd nie gonił?
Wersja do druku
Cassandra W., Chick Corea..., kurczę chciałbym tam być!Cytat:
Nikt Cię stamtąd nie gonił?
Nie, ale na pani Willson przegieli!!!! Dali tylko pierwsze 3 min. na robienie fotek. A dla mnie jak na poczatek zabawy z koncetrami, to troszke za malo :(
ps
kobitka znana jest z wychodzenia podczas koncertu do domu jak sie nie przestrzega jej zasad :)
Spoko, pierwsze śliwki robaczywki :mrgreen:Cytat:
Ja akurat znam ją bardziej z muzyki - mam jej 5 płyt CD ;)Cytat:
No to mnie zalamales :(Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
A ja myslalem, ze se kompot dobry ugotuje :)
No to ja osobiście gotowałbym z trzech ostatnich fotek, ale Cassandrę W. obciąłbym mocno po bokach ;-)Cytat:
Ja tez uwazam, ze Cassandra ma troszeczke za duzo po bokach :) dlatego focilem od pasa w gore ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Ty żartujesz, a ja poważnie :confused:Cytat:
Popatrz poniżej; nie lepiej?
Masz racje, ale ja mam jakis taki problem z obcinaniem ludzi - teraz juz powaznie. Nigdy nie wiem w ktorym miejscu obciac zeby dobrze wygladalo a nie na obciete. Ale dzieki za rade.
Pozdrawiam
pikczer
Cytat:
Zamieszczone przez michu200
cyganka - za duzo gory, mikrofon niepotrzebny i odciaga wzrok
lzy2 - ZA DUZO GORY !!! znowu
Masz problem przy kadrach pionowych. Tez kiedys taki mialem az mi kolega (obedcny tu na forum oskarkowy 8) ) swietnie poradzil - przy kadrze pionowym lapiemy ostrosc a potem przekadrowanie tak by oczy/czolo byly na poziomie nie centralnego a tego wyzej punktu ostrosci. Dziala 8)
Zdjecia 3 i 4 sa w porzadku.
1 - kompozycja mi zupelnie nie pasiCytat:
2 - fajniutkie za dynamike :)
3 - neutralne
4 - db+
[QUOTE=Vitez]cyganka - za duzo gory, mikrofon niepotrzebny i odciaga wzrok
lzy2 - ZA DUZO GORY !!! znowu
Masz problem przy kadrach pionowych. Tez kiedys taki mialem az mi kolega (obedcny tu na forum oskarkowy 8) ) swietnie poradzil - przy kadrze pionowym lapiemy ostrosc a potem przekadrowanie tak by oczy/czolo byly na poziomie nie centralnego a tego wyzej punktu ostrosci. Dziala 8)
Zdjecia 3 i 4 sa w porzadku.
dzięki za radę napewno się przyda:grin: :grin: