czyli rozumiem, Lowepro jest piekny a moj Crumpler tragedia?Cytat:
Zamieszczone przez maku
Geeze, juz wiem, ze tu o religii, polityce i plecakach sie nie dyskutuje :wink:
Wersja do druku
czyli rozumiem, Lowepro jest piekny a moj Crumpler tragedia?Cytat:
Zamieszczone przez maku
Geeze, juz wiem, ze tu o religii, polityce i plecakach sie nie dyskutuje :wink:
:mrgreen:Cytat:
czyli rozumiem, Lowepro jest piekny a moj Crumpler tragedia?
Nie bierz tego poważnie! Oni tak z zazdrości ;-)Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Mnie tam się podoba, toteż zapytam Cię za ile można takie cacko kupić?
Tez uzywam Crumplera, tyle ze torby a nie plecaka:
http://www.crumplerusa.com/products/...r_quarter.html
i musze sie zgodzic ze snowboarderem ze jakosc wykonania jest na najwyzszym poziomie. Calosc super wytrzymala, nieprzemakalna (juz pare razy mialem szanse sie przekonac), i do tego bardzo grubo wylozona wewnatrz takimi wkladkami z gabki. Szczerze mowiac musialem sporo tych wkladek powywalac bo bylo i troche za duzo jak na moj gust.
Do torby wchodzi Powerbook 15", EOS10D, 50mm, 17-40, 28-135, rozne duperelki i jak dorosne do Sigmy 100-300 APO to tez wejdzie (w pionie). Tylko kto bedzie pozniej te kilogramy pozniej nosil...
Jak dla mnie problem z doborem polega przede wszystkim na tym że musiałbym zabrać do sklepu to wszystko co chcę do plecaka upchać i sprawdzić to na kilku różnych modelach.
Ciekawe czy jest w Polsce choć jeden sklep gdzie jest możliwe takie porównanie.
Jak na razie Photo Trekker AWII jest od blisko roku nieosiągalny w Polsce i pozostaje rozpatrywanie problemu "w ciemno". To samo dotyczy też innych firm w podobnej rozmiarówce.
dzieki! Juz mi lepiej... Ne serio najtaniej jest przez jednego dealera na eBay-uCytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Zdecydowanie polecam, mozna sie dogadac co do przesylki gdziekolwiek i jak paru by
chcialo kupic razem, to wyjdzie tanio.
http://stores.ebay.com/photococan_Cr...isplayZ2QQtZkm
przy okazji ten facet (a wlasciwie babka) ma najtansze Lowepro we wszechswiecie.
Nie ma porownania. Naprawde warto sprobowac, mozna spokojnie zebrac grupe,
moga byc rozne torby i sie z nimi dogadac. Ja od nich kupilem pare razy,
super service i kontakt.
polecam
A.
I niestety jest to jedyny sensowny sposób kupowania plecaka/torby. Mimo że się głupio wygląda wyciągając kupę dupereli i układając je we wzorki ;-) To inwestycja na lata.Cytat:
Zamieszczone przez maku
Dzięki Andrzej; wpisałem ten link do Ulubionych. Poza tym gratuluję Ci Twoich zdjęć przyrodniczych. Są świetne.Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
wielkie dzieki za mile slowa!
A.
cała przyjemność po mojej stronie :wink:Cytat:
BTW - jaki długi obiektyw?