raczej nie
Wersja do druku
raczej nie
Odświeżę - muszę się wbić w miejsce do którego nie wolno wnieść plecaka, a chcę się wbić z 40D/50D i 24-105 / 100-400 (wszystko może być osobno) + parę dupereli.
Plan jest taki
- Slip Lock Pouch 60AW (weźmie dwa korpusy z gripami na raz ?)
- 24-105 i 100-400 do Lens Case'ów - muszą wejść z osłonami założonymi obojętnie jak - z tego co wcześniej pisaliście to na 100-400 potrzebny jest 5S, co dla 24-105 ?
Do tego będzie Bottle bag i być może jakiś pouch na duperele (karty, databank).
Czy to wszystko da się sensownie nosić na Deluxe Waist Belcie ?
Alternatywą jest jakiś Newswear (szczególnie że by kupował go w stanach) ale nie dość że wygląda jak kupa to te wszystkie pokrowce Lowepro mógłbym później w razie potrzebny poprzyczepiać do licznych posiadanych przeze mnie plecaków i toreb Lowepro ;-)
Slip Lock Pouch 60AW - max jeden korpus z griem z płaskim szkłem typu 2/35 MAX
kupuj 60AW - 50aw za małe bardzo ciężko wyjąć korpus a jak jeszcze masz pasek schowany na spodzie to w ogóle
40d jest z gripem ma delikatny luz mniejsze na usztywniacz z przodu bo pokrowiec jest miękki
jak podepniesz do 40d jeszcze 2/35 to nie ma luzu
Kupiłem wczoraj LensCase 3 i 2S (dzięki Sebcio za opinie) . Trójka to niezła kobyła już jest , ale faktycznie 135L z założoną osłoną idealnie pasuje. Do 2S idealnie wchodzi 35L z załozoną osłoną, jako ciekawostkę dodam że wchodzi również 135L ale z odwróconą osłoną. Może komuś info się przyda.