Thanks for help :) robi wrażenie szkiełko :)
Wersja do druku
Wybacz nie miałem żadnej z wymienionych,zapomniałeś też o przedziale cenowym....Z mydłem oczywiście również przesadzasz.
napisałem "w porównaniu do..." i chodziło oczyiście o pełne dziury, jak sam zaproponowałeś. nie móie od 1.8 , 35-tka zaczyna sie "prostować" że tak powiem, mało tego na 1.4 jest ptzyzwoita i wydaje ci sie ostra. ale to tylko ci sie wydaje, dotąd dopóki nie weżmiesz 200/2.0. oczywiście , 35 tez mozemy zamknąć do 2.0 i będzie tak samo a 200 nie ma 1.4 więc ...... ale tak to możnaby bardzo długo
oczywiście - jest świetna , ale nie najlepsza :-D
odnosnie ceny, ja swoja sztuke wyrwalem z 2 miesiecznym okresem uzywania (zero sladow, absolutnie zero:) ) za 2600zl na polskie, to sie nazywa fart:)
co do rezultatow w polaczeniu z piatka - oczywiscie bajka, wiele nie trzeba mowic. od 1.4 ostro, nie ma takich koszmarnych aberacji jak na 50 1.4@1.4.
Do bani te deesy:) U mnie na oryginalnym pliku jest ostro...Wrzuć swoje ostre - nie ruszane jpg na imidższaka, obejrzymy:)
Czy mogę? ;)
Odświeżyć temat. Zastanawiam się pomiędzy 24 i 35 na typowy reportaż w trudnych warunkach wiadomo ;) (wesela, imprezy itd)
Plis czy macie porównania 24 i 35 tego samego punktu?
Agnieszka