Kadry fajne :) Techniczne - gdzieś ostrość pouciekała :(
Wersja do druku
Kadry fajne :) Techniczne - gdzieś ostrość pouciekała :(
właśnie tez to zauwazylem.. podwojna kompresja;/
Zrób coś z tym, jeśli się da, bo kadry tego warte!
wlasnie podpiąłem dysk z oryginalami, postaram się podmienic linki jesli zdaze;) dzieki za pochwalenie kadrow:) a reszta, poza ostroscia? :)
No niezła Basia. Wszystko mi leży, ale ostatni widział bym trochę ciaśniej.
Poprawilem linki:)
pank: mowisz ze jeszcze ciasniej? z ktorej strony? bo mi szkoda jej wlosow bylo ciachac mocniej:)
i pewnie widzisz jeden powazny mankament w tym, czy uwazas ze zakupienie tego dyfuzora ktory radziles pomogloby mi? chodzi mi o cień.. mam problemy z zapanowaniem nad tym zeby się nie pojawial..
Ja tylko piszę jak ja bym zrobił, takie niby hikeye lubię bardzo ciasne. O który cień Ci chodzi? Na szyi? Bo mi on nie przeszkadza, dzięki niemu widać że Basia ma szyję. Dyfuzor mógłby pomóc, ale może wystarczyła by blenda?
jeśli już ciachać ostatnie to tylko trochę z prawej, bo włosy po lewej stronie są ciekawsze i trochę z dołu?...poza tym Basia super..mówię o zdjęciach:))))jakby co
dokladnie mowie o cieniu na szyi:) blenda oczywiscie bylaby przydatna.. gdybym mial tą 3 reke, tudzież blendziarza:))
jesli chodzi o ciachniecie, mozliwe ze macie racje:) ale to minimalnie i moze to juz byc kwestia gustu:) tez uwazam ze Basia super.. oczywiscie na zdjeciach:)))
a mnie denerwuj ten materiał na 49, jakos tak ją nienaturalnie wydłuża
ale może to tylko moje odczucie