Heh.. A wielki napis o tresci "SEX" w ktoryms z duzych polskich miast przejdzie? :D
Wersja do druku
Heh.. A wielki napis o tresci "SEX" w ktoryms z duzych polskich miast przejdzie? :D
No to czyje to są zdjęcia?
A co, to już sonda zamknięta?
Cóż... biorę na siebie odpowiedzialność za pierwsze.
to nie zadna impreza, tylko obrazek z ulicy Fortalezy w Brazylii. tak to prawda, na zdjeciu sa mlodociane dziwki w przybrzeznej dzielnicy miasta. sex w wielkim miescie w najczystszej postaci, acz subtelnie. przynajmiej ja tak uwazam
Hmmm :wink:
Widzisz... kwestia podejścia do tematu. Każdy ma inne. Mi wystarczył sam kusy strój by ocenić "no ostatecznie podpasuje do tematu" . Z naciskiem na "ostatecznie" i z naciskiem że to "ostatecznie" to właściwie jak walkover bo nie zrobiłem żadnego zdjęcia na temat :roll: . No ale to stratus mnie zmusił, więc jego wina :p , ja tam samoocenę zawsze na dobrym poziomie trzymam i wiedziałem że to zdjęcie sie nie nadaje do tego tematu.
Ale co mnie pociesza to czytając komentarze - nikt nie trafił z wyobrażeniami 'widzów' co do tematu. Bo ludzie widzą "sex" i już niewiadomoco sobie wyobrażają.
I mam dziwne podejrzenia że druga tura również będzie 'widzom' nie pasowała , chyba że komuś uda się laskę o 'wykształceniu' Dody w kusym bikini w centrum miasta uchwycić ;) , bo jakoś takie mam wrażenie (po przeczytanych komentarzach) o wyobrażeniu 'widzów' na ten temat :roll: .