też mi ten bokeh pasuje ;) a co do 63 - tez mi brakuje nóg, ale mimo to jakoś spodobało mi się to zdjęcie
Wersja do druku
też mi ten bokeh pasuje ;) a co do 63 - tez mi brakuje nóg, ale mimo to jakoś spodobało mi się to zdjęcie
portret - kolejne podejście. Tym razem modelka jest (znowu) koleżanka Ania, zwana Ciejką :) Miejsce - poznańska Cytadela
64.
65.
66.
67.
68.
i na koniec, mimo, ze brak ostrości
69.
Kojarzy mi się z taka wróżką, księżniczką.. Wam też?
Gunia... WOW!!! 65 i 67... rewelka!!! 64 też :-)))
dzięki ;) staram się jak mogę
fajnie jest! :)
po kolei:
60 - podoba mi się. Zdecydowanie najlepsza kolorystyka z całej czwórki z tego posta. Gdyby 58 miała taką samą tonację, byłoby dużo lepiej, ale kadr mimo wszystko podoba mi się bardzo.
62 - super.
63 - gdyby inaczej skadrować byłoby jw. ;)
64 - przyjemne bw
65 - super.
66 - szkoda stopy...
67 - to jest to:) btw, masz świetną modelkę:) tfu, modelki.
68 - trochę chyba zielono... albo mi się zdaje.
69 - dynamiczne:) trochę więcej ostrości na twarzy by się przydało, ale i tak pozytywne:)
dobrze Ci idzie:)
dla mnie 68 najlepsza :)
Jak dla mnie 69 deklasuje wszystkie pozostałe. Pies z tym, że jest nie do końca poprawne technicznie. Ma magię, ulotność, której pozostałym brakuje. Brak ostrości moim zdaniem działa na korzyść tego zdjęcia (zdjąłbym ją jeszcze z włosów z lewej strony). Jest naprawdę super.
Guniu, Twoje B&W z tej serii są bardzo podobające mi się :)
Gratuluję :)
dla mnie 68 jest super ale przyglądając się kamieniom trochę za dużo kolorku zielonego ale fota jest bardzo fajna w odbiorze
pozdrawiam
Moimi faworytami są 65 i 67. Co do 68, to faktycznie ta zieleń trochę odwraca uwagę. Jeśli mogę coś zaproponować, to fajnie by było, gdybyś występlowała te źdźbła na pierwszym planie, a jeśli chodzi o tło... to czemu nie spróbować selektywnej konwersji ściany do BW? Owszem, trochę zabawy z maskowaniem, ale wydaje mi się, że w tej fotce taki zabieg miałby b. pozytywny efekt, daleki od czasem tandetnych zdjęć BW z głównym motywem kolorowym. Tutaj to IMO odciągnęłoby wzrok z zieleni w tle i skierowałoby go na modelkę.