zdjęcia robię bo lubię fajnie jest zatrzymać jakiś ułamek sekundy.
a zdjęcia daje do pokazania po to żeby ktoś mi powiedział co jest nie ok a co ok co poprawić. Po prostu człowiek najszybciej uczy się od innych
Wersja do druku
zdjęcia robię bo lubię fajnie jest zatrzymać jakiś ułamek sekundy.
a zdjęcia daje do pokazania po to żeby ktoś mi powiedział co jest nie ok a co ok co poprawić. Po prostu człowiek najszybciej uczy się od innych
Światło z 62 mi się podoba.
63 - co to za ostry cień od marynarki. Fe.
64 - ach ta winieta... Nie po twarzy!
65 - oczodoły ciemniejsze niż reszta. Dodatkowo nie lubię studyjnych zdjęć siadanych na podłodze.
Ostatecznie - czas na jakąś fajniejszą modelkę.
Sorry, ale jakieś takie mdłe te zdjęcia. Poza tym kadrujesz dosyć dziwnie, tak że modelka zdaje się wygląda na nich gorzej niż w rzeczywistości. Np. na 70. spójrz na nogi. Prawa jest super, a lewa to klocek. Na 68. zniknęła talia. Na 69. z rękoma zrobiłeś to samo co na 70. z nogami. Generalnie 66. i 70. (za wyjątkiem nieszczęsnej lewej nogi) są w miarę ok. Wcześniej na 53. to już kompletnie zmasakrowałeś tą dziewczynę od pasa w dół.
Nie rób im takiej krzywdy :-)
PS. Na 70 lewa ręka też wygląda jakby była dłuższa od prawej od łokcia do dłoni. Czy ty coś grzebałeś, czy ta dziewczyna tak ma?? W prawej ręce za to nadgarstek wygląda jak z drewna.
przydała się taka opinia. dzięki. choć z tym nadgarstkiem to nie wiem o co chodzi.
Chodzi o to, że nadgarstek jest tak samo gruby jak łokieć. A jak dziewczyna ładna to i nadgarstek winna mieć zwiewny :-)
Odwołując się do nogi, jak mówią klasycy najważniejsza jest pęcina, tu takowej brakuje :-) Z nadgarstkiem chodzi o to samo. Podejrzewam, że koleżanka nie ma problemów natury anatomicznej więc gdzieś jest błąd w ustawieniu. Zasadniczo czepiam się pewnie szczegółów, ale po prostu nie wygląda to ani ładnie, ani naturalnie. Po co miałbyś robić zdjęcia takie jak micles :-)
67 byłoby fajne jakby zasłonić słońce półprzepuszczalną powierzchnią typu prześcieradło/etc, i jakby prawą nogę miała wyprostowaną bardziej.
Karmimy trolla :
*Promienie słoneczne.
Lepiej?
po przebrnięciu przez cały wątek dochodzę do wniosku, że trzeba popracować nad poprawną ekspozycją i balansem bieli - pojawią się naturalne kolory a potem dopiero liźnięcie w PS-ie a będzie całkiem inny odbiór fotek, na temat urody i ustawień nie wypowiadam się sam mam krzywe nogi a PS nie prostuje ich naturalnie.
pzdr
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
chodziło mi o urodę modelek, bużie ładne i nie tylko..