Dziękuję wszystkim i ciepło pozdrawiam.
Po przedstawieniu wracamy do szarej (czarno-białej) rzeczywistości na salę ...
Wersja do druku
Dziękuję wszystkim i ciepło pozdrawiam.
Po przedstawieniu wracamy do szarej (czarno-białej) rzeczywistości na salę ...
W pierwszym prawa stopa wyszła jak dla mnie ciutkę niezgrabnie, mogła być również lekko bokiem tak, by było widać piętę.
W drugim nie pasuje mi krawędź łączenia ściany z podłogą - mogła być albo lekko poniżej szyi, albo u góry, poza kadrem.
Chciałem już napisać, że trzecie jest ok, ale popatrzyłem jeszcze raz : ona nie ma drugiej nogi. I chyba jest trochę krzywo.
Czwarte takie sobie, dobry pomysł, ale też jakoś podświadomie mam wrażenie, że krzywo.
Przepraszam za tak srogą ocenę, ale chyba powrót na salę można zaliczyć do raczej nieudanych. (Moja subiektywna opinia)
Bardzo ladna baletnica i wygina smialo cialo :)
Mi sie podobaja zdjecia bardzo.
Odnoszę się tylko do dwóch zdjęć z portu lotniczego - zdecydowanie same cienie były by dla mnie bardziej intrygujące ! Za dużo dosłowności. Jest jej wystarczająco dużo w fotach z samych przedstawień.
Reszta poziom profi.
Pozdrawiam Marcin.
Na jedynce do pełni szczęścia brakuje tylko braku cokołu, ale wiadomo, tego nie idzie przestawić :D. Reszta zdjęć znowu udana, świetna technicznie i kompozycyjnie. Znowu w formie!
Zdjęcia w .. (sali ?) prześwietne.
Zdjęcia z tej przeszklonej sali są genialne - to pierwsze pewnie nie jeden konkurs wygra, tak świetne kompozycje baaardzo rzadko się spotyka.
No to ładnie ! Przy przedostatnim zdj. z serii sylwestrowo-noworocznej aż mnie przystopowało :) . Czas miałeś 1/160 przy f/2,8 . Jako, że body to 5D więc góra 3 klaty na sek. Super Ci "Lotnicy" ;) .
Rozumiem, że jesteś wcześniej na próbie-bach i wiesz kiedy i co będzie się działo ?
Pozdrawiam Marcin.