Dwójka fajna :)
Wersja do druku
Dwójka fajna :)
mnie podobają się wszystkie bez względu czy na zdjęciu jest akcja czy nie, te zdjęcia to kawał dobrej roboty a wybrzydzanie ta jest fajna a ta nie jest nie na miejscu chociażby zewzględu na trud i pracę jaką trzeba wykonać by zrobić takie zdjęcia
Trud i ogrom pracy nie zawsze ida w parze z efektami, wiem to po sobie;) Ze zdjecia ptakow sa wymagajace to prawda, ale mnie one po prostu nudza, co pisalem juz wiele razy. z mojego punktu widzenia 90% tych zdjec przedstawia jakiegos upierzonego stworka stajacego na chudych nuzkach i...tyle. A na #2 cos sie dzieje, wiec jest lepsza niz inne i mi sie przez to podoba:) Bo technicznie to wszystkie sa swietne:p
skoro cię nudzą to po co tu zaglądasz i oceniasz?
Bo raz na jakis czas trafi sie takie, ktore mi sie podoba? Tak jak teraz spodobala mi sie #2. Trudno Ci to zrozumiec?;)
Mi się też wszystkie podobają acz gdybym się do czegoś nie doczepił nie byłbym sobą :). Mam wrażenie, iż zdjęcia są ostrzone po całość bez selekcji ostrego planu co potęguje wrażenie szumu.
oj Zigi, chyba faktycznie szukasz dziury w całym. Ostrzone selektywnie, ISO 200 , 250, 250. To by było tyle..
A mi się podobają oby trzy ;) Chociaż te kropelki.. są super!
Czyli to nie kwestia ostrzenia po całości :). Od jakiegoś czasu mam wrażenie iż Twoje zdjęcia (prezentowane miniatury) nabrały w którymś momencie tej ziarnistości. O ile mnie pamięć nie myli coś kiedyś (stosunkowo niedawno) wspominałeś o zmianie softu w którym obrabiasz? Może to właśnie to? Co nie zmienia faktu, iż same zdjęcia są bardzo dobre i się podobają :)
zdjęcia super ale 2 wymiata:D