Scream, to jeszcze napisz jak sprawdzić po ilu dniach padnie migawka, sam jestem ciekaw ile jeszcze moja wytrzyma :)
Wersja do druku
Scream, to jeszcze napisz jak sprawdzić po ilu dniach padnie migawka, sam jestem ciekaw ile jeszcze moja wytrzyma :)
Oj kolego bardzo się tutaj myslisz.Zawsze się może trafić,że kilka sztuk na kilkadziesiąt/kilkaset jest nie dokręconych - czytaj - ma jakieś błędy fabryczne.
Dam Tobie innym przykład: kupiłem kiedyś 3 zasilacze do kompa. 2 były z jednej dostawy i 1 z innej. podpiąłem pod kompa, włącznik na "on" w zasilaczu i odpalam...a co to...lampka się zapaliła nawet nie na sekunde i zasilacz death.Martwy nie zdążyłem się nawet zorinetować czy odpaliłem kompa czy nie. I tak było z wszystkimi 3'ma sztukami. No kurde co tam w końcu nowy zasilacz , kasy też jak na takie coś mało nie dałem,a tu takie jaja...
Jak widać i nowe rzeczy mają jakieś błędy. Tylko jedne widać odrazu po załączeniu,a inne po pewnym czasie dają o sobie znać. Coś jak virus:D
A co dobrego dla Ciebie z tego wszystkiego - że kupiłeś sprzęt w Polsce i masz gwarancje i nie straciłes kasy.
Pozdrawiam
Dziś zakupiona lampa Speedlite 580EX II wsio komplet w raz z papierami i cena dobra :)
Koledzy z resztą dziś kupili u Towersa 2x40D Tamrona i Palnik taki jak ja :)
Widzę ,że nie wszyscy podeszli do posta z przymrużeniem oka... Bywa. W każdym razie gdybym chciał napisać negatywny komentarz to miałbym powód,ale
nie zależy mi na tym, żeby psuć komuś opinię. Mój post napisałem na zasadzie ironicznego kontrastu do wszystkich pochwalnych postów w tym temacie, jeśli ktoś poczuł się urażony to przepraszam.
A ja widze ze w dalszym ciagu nie rozumiesz. Tu nie chodzi o psucie opini. Gdybys dostal uszkodzony aparat napisalbys ze wszystko jest ok zeby nie psuc opini...? Sam gubisz sie w tym co piszesz bo ja nie widze podstaw zeby miec pretensje do sprzedawcy skoro sprzet padl dwa tyg po zakupie. Nie mowie ze ja bym byl z tego powodu zadowolony ale chyba az takich rzeczy od sprzedawcow wymagac nei mozemy. Pozatym jestem ciekaw czy ktos oprocz Ciebie wyczul tam ironie...
teraz czekamy na ruch jednego z modow co by zrobił co nie co porządku w tym wątku ;)
Mogę Cię pocieszyć: kupowałem 2 szkła u Towersa, w tym 1 z cashbackiem i zwrot kasy odbył się bez najmniejszych trudności.
Niektórzy mają śmieszne wątpliwości, jaki adres i nazwę sklepu wpisać do formularza. :mrgreen:
Oczywiście takie, jakie są na rachunku.
Pozdrówka
A to dziwne bo ja w formularzu wpisywałem nazwe sprzedawcy "towers" i jakoś nie było żadnych problemów z CB :razz: :rolleyes: