Czyli sprzedawcy piszacy na allegro ze realizacja gwarancji jest w polskim serwisie klamia? Mowie o tych z bardzo atrakcyjnymi cenami.
Wersja do druku
Czyli sprzedawcy piszacy na allegro ze realizacja gwarancji jest w polskim serwisie klamia? Mowie o tych z bardzo atrakcyjnymi cenami.
jak jest gwarancja europejska , wszystkie dokumenty (dok. zakupu ) , wpisy ,to tak......ale te z USA i inne NIE !!!
A ceny Amerykańskie są bajeczne .....
a co do cen to w europie tylko w niemczech są lepsze zakładając , że porównujesz ceny dystrybutor - dystrybutor ( kwestia niższego VAT ).....a nie np. cenę niemieckiego MM i polskiego dystrybutora ......tam cena w MM bedzie wyższa...
szkoda u Nas nie a w 14 krajach EU jest promocja na CF 256MB i upust na dodatki...
....Widziałem takie zestawienia cen Canona w Europie na obiektywy ....
pozdawiam
Czyli co myslec o body za mniej niz 3000, ktore w opisie ma "12 mies. gwarancja realizowana w Poslce"?
Ciekawe tez czemu w Polsce gwarancja jest tylko na rok a w EU na dwa lata?
Sukces !!!Cytat:
Zamieszczone przez pio35
Dziś doszedł list z promocyjną pamięcią 256MB SanDisk-a.
Od momentu rejestracji mineło 10 dni.
Miły prezencik ze strony Canona :)
kurde u mnie tez nic nie bylo na pudelku :[ dystrybutor Eurokolor aparat kupiony z polska gwarancja na faktureCytat:
Zamieszczone przez Pio35
Cytat:
Zamieszczone przez Pio35
Ja tez otrzymalem karte po jakis 10 dniach ... z Holandii :D
Bo serwis Canoniarski realizuje na Żytniej eurogwarancje przez 1 rok, a krajowe przez 2 lata. W błąd wprowadzają ci sprzedawcy, którzy sprzedają aparaty z eurogwarancją i piszą, że 2 lata w Polsce ważna..Cytat:
Zamieszczone przez gonzo44
jak wygląda ten kupon , może jakiś skan ???.....a może cos wyprodukuje
pozdrawiam
Widocznie z Holandii wysyłają, bo ja również stamtąd dostałem.Cytat:
Zamieszczone przez AGO
Najlepszy był mój adres:
Imię i nazwisko
ulica
kod i miasto
POLAND
United Kingdom
Dobrze że pocztowcy się połapali :)
Kupon nie taki istotny co kod na tym kuponie.Cytat:
Zamieszczone przez toni
Logujesz się na www.canon-cig-promotion.com/ wpisujesz co trzeba i czekasz na przesyłkę.
a moze to wystarczy sie zarejestrować i podać serial aparatu ???? Rejestrujecie sie na UK ? :) Bo PL tam nie widac :)