Tak samo Canon 17-40. Kilka dni temu w pstryku kosztowal 2500, teraz prawie 2900...
Wersja do druku
Tak samo Canon 17-40. Kilka dni temu w pstryku kosztowal 2500, teraz prawie 2900...
mają dobre wyniki i popyt wzrasta, ale nikon imho przejmie czesc rynku i to sie kanon opamięta
krótkie OT - ja nie miałem z MM nigdy problemu, aczkolwiek nic ze sprzetu foto tam nie kupiłem (jak kupowałem było duuuże droższe)
w temacie głónym zaś - jeden ze sprzedawcow na allegro powiedizał mi, ze teraz własciwie nie wiadomo czy będzie drożej czy taniej i sam canon sonduje rynek - pewnie chcą sprawdzić za ile jestesmy w stanie kupić aby dużo zarobic i rynku nie stracić. Wejdą nowości - zobaczymy za ile będą w stosunku do swoich poprzedników w okresie wprowadzania na rynek
Jako że nie będzie Canon Polska to nie będzie takich strzałów cenowych.... Z Czech to wszytsko sie ustabilizuje... ale niestety na poziomie +5% +7% w góre... ;)
czesc
tak zapytam, gdzie ostatnio spadl 30D?gdzie mozna go teraz najtaniej kupic?obchodze juz wszystkie serwisy i ciagle wychodzi ze 3980 pln i nie mniej.
pozdrawiam
;) dobrze ze jest tamron zabawki canona i tak sa drogie i nawet z literka L nie trzymaja poziomiu, jesli tylko d30 spadnie to juz polscy onanisci bede w niebo wzieci wszak ten amatorski sprzecik u nas bedzie robil za cud swiata ...