To ja już nie wiem. W piątek wieczorem to się nie umawiam, bo za ciemno a wieżowców niespecjalnie mi chce się focić.
Wersja do druku
To ja już nie wiem. W piątek wieczorem to się nie umawiam, bo za ciemno a wieżowców niespecjalnie mi chce się focić.
No to sobota rano i wyprawa na te parkowo-bagienno-stawowe pstrykanie. :)
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Dworzec zachodni jest najlepszy bo łączy trasy z róznych stron. Jest sporo autobusów no i pociągi też są. Do CH Okęcie to nie wiem jakbym miał dojechać. Na jednej przesiadce by mi się nie skończyło.. no ale to takie egoistyczne podejście ;)
Spokojnie Panowie :)
Plener podstawowy to sobota blady świt. I tego sie trzymajmy. Jesli chodzi o miejsce spotkania, to się dogadamy. Przecież niektórzy mogą się znaleźć w innym miejscu i dołączyć do grupy. Damy radę :)
Tu poproszę Routlaw o propozycję ubioru, bo słyszałem, że tereny nie sa przyjazne dla półbutów i garniaków :)
Ja nadal podtrzymuję moją obecność :)
Własciwie to nie bardzo mam co założyć na nogi wiec chyba sobie odpuszcze zapuszczanie sie w te bardziej zarośniętete obszary.. Żebyście mieli jasność: Krakowiany to jeden zbiornik w okół którego jest wąska ścieżka w niektórych miejscach bardzo wąska.. Z jednej strony zbiornika kończy się po 150m, z drugiej może po 250m. Wiele do chodzenia tam nie ma..
O.K. koleżanki i koledzy, widzę że trzeba wprowadzić trochę porządku do naszego planu plenerowego.
1. Podstawowy plener zaczynamy o 7.00 w sobotę.
2. Miejsca zbiórki mogą być dwa lub jeśli jest to konieczne trzy.
- dworzec zachodni skąd zabieram Stratusa i bedę miał poza tym dwa wolne miejsca
- CH Okęcie (tam gdzie sklep nie dla idiotów czyli MM) gdzie spotykamy się wszyscy i ruszamy na focenie
- trzecie miejsce do ustalenia tak aby inni mniej zmotoryzowani koledzy mogli się podłapać na transport
Musimy być wszyscy, którzy będą zbierali się w innych miejscach niż CH Okecie na 7.00 na parkingu CH Okęcie w okolicach stacji Orlenu.
3. Proszę o wpisywanie się wszystkich zaintereowanych.
4. Bardzo się cieszę że przjedzie Cichy i fajnie byłoby gdyby pojawił się iczek.
5. Kto będzie jechał samochodem? Pytam ponieważ lepiej jest zooptymalizować ilość samochodów do ilości uczestników aby zmnijeszych koszty i mieć zwartość kolumny.
6. Sprawa piątku jest dobrowolna, moja propozycja dotyczyła spotkania w piątek wieczór aby pogadać na spokojnie przy pifku/kawie, ponieważ ostatnie dyskusje były naprawdę ciekawe.
Jeśli ktoś chce najpierw pofocić nie ma sprawy.
ja też i będę samochodem
PS: po plenerze najprawdopodobniej nie będę wracał do Warszawy tylko jadę do Skierniewic (najpewniej po katowickiej) więc jak komuś by było po drodze to mogę zabrać w tę stronę. Z warszawy na plener mogę kogoś zabrać.
A jakie jest w końcu miejsce docelowe pleneru ? Warszawa czy gdzieś poza.. A jeśli tak to ile km ?
Proponowałbym godzine 6:00 żeby przywitać dzień już nad wodą. Zobaczyć poranne mgły itp
Jeśli masz jeszcze jedno wolne miejsce to ja byłbym wdzięczny za zarezerwowanie go :)
Docelowe jesli nic sie nie zmieni jest poza Warszawą... Zbiornik nad który sie wybieramy znajduje się około 35km od warszawy. Może jest to kawałek ale droga szeroka i dobrej jakości..