Cytat:
Zamieszczone przez Moris
no chyba, że tak :D
sam w moim szkle nie zauważyłem czegoś takiego...
może dlatego że patrzę zazwyczaj z drugiej strony ;)
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Moris
no chyba, że tak :D
sam w moim szkle nie zauważyłem czegoś takiego...
może dlatego że patrzę zazwyczaj z drugiej strony ;)
Panowie nie ma co porównywać - to jest ewidentnie ten sam obiektyw ! Jest więcej uszkodzeń idealnie pasujacych do siebie.
Gdyby to nie było forum fotograficzne to może ktoś by to przeoczył...
Qrcze, rzeczywiscie, te fotki to chyba moj aparat. Ale to nie ode mnie te fotki, i to nie moja aukcja. Ktos sie podszywa, nie wiem skad ma te zdjecia. Ja mam ten aparat od dwoch tygodni, wujek mial podobno 2 miesiace.Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
Tomek17 jaja sobie robisz.
Ludzie, dajcie se luzu. Albo dajcie znac gdzie trzeba, albo zostawcie temat.
No pewnie że sobie jaja robi!Ale - wkońcu jaką ma "oglądalność"!A w końcu - chce go sprzedac.Poprzednio próbował - i się nie udało.Więc - potrzeba reklamy?Co - będzie się na uczniów wydzierał?!Ja tam go rozumiem.Wcale nie jest nieuczciwy - mógł napisać: POLSKA (gdzie) albo INTERNET jak niektórzy piszą.Mógł wkleić dowolne zdjęcie 1 ze strony Canona i napisać: nie mam aparatu albo zrobić "aparatem komórkowym".A napisał w pierwszej aukcji: wyjeżdżam do Anglii do pracy....To co - ma roamingi odbierać?!Dziwi inny numer?Już na początku podał DWA numery - a łatwo to zostawic komuś aparat by bujał się ze sprzedażą a potem...upraszać się o zwrot swojej kasy (nie znam zycia?).A czy sądząc po cenie - nie jest to PILNA sprawa?Tylko złodziejom i paserom śpieszy się do kasy?Tylko dla "elementu" zblizaja sie Święta? No dobra - chodziło mi o moje wątpliwości.Nie bądźmy monotematyczni w osądach.Ps.Nie jestem od Tomka 17
A o słuszności mojej tezy będzie świadczył wynik licytacji: pozakładajmy się czy sprzeda d r o ż e j niż poprzednio chciał za niego?...Ja twierdze że tak.
nie ma sie co zakladac bo aukcja jest juz zakonczona:)
a ta natomiast ciagle trwa...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77554940
Ja właśnie o tej w nawiązaniu do poprzedniej tego samego sprzętu.