wczoraj znajomy byl na festynie pod brama branderburska ... i niemcy odspiewali: Polnen schade, schade es ist vorbei (Polska szkoda,szkoda juz jest po wszystkim) ... ciekawe czy im sie bedzie chcialo loic bambusow :?:
Wersja do druku
wczoraj znajomy byl na festynie pod brama branderburska ... i niemcy odspiewali: Polnen schade, schade es ist vorbei (Polska szkoda,szkoda juz jest po wszystkim) ... ciekawe czy im sie bedzie chcialo loic bambusow :?:
Przyznaję, wyglądało to znaacznie lepiej. Widać było, że się starali.
Ale kondycyjnie i technicznie to jeszcze im WIELE brakuje.
Co oni robili przez te 4 lata...końcówka wyglądała jakby co po niektórych mieli reanimować...A komentarz Janasa, że nie wiedział którego podmienić bo wielu podnosiło ręce dając do zrozumienia że są wyczerpani wkur... mnie maksymalnie. TO jest ich jedyne zajęcie jak nie dają rady to niech sobie odpuszczą...
smutne jest to, ze za 4 lata znow sie podniecimy, znow przyjdzie nadzieja, znow ... nie wyjdziemy z grupy - do d*upy!
Costarica dała d...y . Cóż: JUŻ ZA CZTERY LATA, JUŻ ZA CZTERY LATA POLSKA BĘDZIE MISTRZEM ŚWIATA !!! ;)
a kto powiedział, że w ogóle awansujemy do mistrzostw za 4 lata?Cytat:
Zamieszczone przez AGO
Na szczęście na naszej reprezentacji piłka się nie kończy i jeszcze parę fajnych meczy na tych mistrzostwach zapewne będzie.
Optymista, ja sadze ze z takimi grajkami to za szybko na mundial to nie awansujemy :-DCytat:
Zamieszczone przez AGO
Akustyk proroku.. Dzisiaj słyszałem wypowiedź Listkiewicza, który powiedział, że posada Janasa zależy od wyniku meczu z Kostaryką.. Jak będą bramki... Potem w następnym przerywniku powiedział że nie można oceniać pracy selekcjonera po ostatnich trzech meczach.. :shock:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
To mniej wiecej znaczy tyle, ze czas by juz ta mafie rozbic i wywalic, bo ogladac ciagle te same mo....twarze i efekty ich pracy juz sie troche znudzilo.
Nemeo, gzdie ona tam tragicznie zmarła. Ona kona od dawna. Najbardziej mnie wpienia, że Żurawski jest królem strzelców ligi szkockiej, Szymkowiak najlepszym rozgrywającym ligi tureckiej, Krzynówek strzela gole Włochom w Lidze Mistrzów i wysyła ich do domu, a w kadrze wszyscy grają tak jak Rasiak :? Chyba nie muszę komentować , kto za tym stoi :rolleyes: