Zdjęcie 31 klasa :) żeś to chwycił ;)
Na 32 dla mnie za dużo treści w całości, jakby za ciasno. Rzeczywiście dinderi słusznie zauważył, ze ostrość z głowy uciekła.
Wersja do druku
Zdjęcie 31 klasa :) żeś to chwycił ;)
Na 32 dla mnie za dużo treści w całości, jakby za ciasno. Rzeczywiście dinderi słusznie zauważył, ze ostrość z głowy uciekła.
Baardzo lubię zdjęcia makro. Czy mógłbyś napisac coś na temat sprzetu?
Makro to generalnie nie moje klimaty, ale nr 36 jest naprawdę super :D
Macro, to nie moja specjalnosc, choc baaaardzo lubie ogladac. Twoje zdjecia z tej dziedziny sa fajne (ciekawe kolory, ladne kadry etc.) jednak 34 jest niestety nie trafione z ostroscia a w takich fotkach to mocna razi :-( Poza tym ok :-)
Jednak nie moglem sie powstrzymac od wypowiedzi nt. "kwiaciarki" (jazz, bobby itp. :-) innymi slowy - moje klimaty ;-)). Zdjecie kolorystycznie fajne ale kompozycja sie wali straaasznie... :-( Wystarczylo sie przesunac krok w lewo zeby nie bylo w drugim planie tej literki "E" i kawalka czegos czerwonego. Poza tym, reklama krzywa i calosc niestety tez. Na szybko w PSie zrobilem korekte i mysle, ze tak byloby o wiele lepiej ;-)
I jeszcze jedno - mysle, ze w tym przypadku, fajnie wyglodaloby to zdjecie z mniejsza glebia ostrosci ;-)
Dzięki Pikczer. Cieszę się, że moja kwiaciarka zainspirowała Cię i, że zaprezentowałeś własną jej wizję. O ile zgadzam się co do wyprostowania fotki, o tyle wersja z dużą GO bardziej mi odpowiada :)
co do głębi ostrości to autor chyba z premedytacją dał taką a nie inną z racji na reklamę "erotic store" tak mi się przynajmniej wydaje, jeżeli jest iinaczej to wielkie sorry =)
Wiesz - dla mnie w zdjeciu musi byc jakis motyw przewodni, a takowy najczesciej tworzy wlasnie wyostrzenie tego, na co chcemy zwrocic uwage. Tu pokazales wszystko, a wg mnie uwaga ogladajacego powinna byc skierowana na to co chciales mu pokazac ;-) Jesli kwiaciarka, to czemu nie? :D
Poza tym, to tylko moja wizja, wiec przepraszam za moze namolne przyklady ale tylko tak moge od razu pokazac o co mi chodzi ;-) :idea: