Ze względu na to, że jestem kinomanem złożył mi się właśnie taki:
Roger - Roger Murtaugh (Danny Glover, Zabójcza broń)
Sway - Sara 'Sway' Wayland (Angelina Jolie, 60 Sekund)
Wersja do druku
Ze względu na to, że jestem kinomanem złożył mi się właśnie taki:
Roger - Roger Murtaugh (Danny Glover, Zabójcza broń)
Sway - Sara 'Sway' Wayland (Angelina Jolie, 60 Sekund)
Ja niestety dawno, dawno temu bylem zmuszony samemu wymyslić sobie nick, bo nikt nie był tak twórczy, zeby skleić coś dobrego:wink: z moim nazwiskiem nie ma to nic wspolnego, z imieniem też (bo rodzice mnie skrzywdzili:grin:) W szkołach wolali po imieniu, a na podwórku tak, że wole tego nie cytować:grin:. Potrzebowałem czegoś krótkiego, anglojezycznego, dwusylabowego, co fajnie brzmi i konczy sie na "er". Opcje były rózne: Viper, Sniper, Slider itp. W koncu stanęło na tym ostatnim ze wzgledu na moją inną pasję; ścigacze8-) Ogólnie moto, ale najbardziej te co mają współczynnik lepszy niż 1KM/kg.
PS: Z fotografią ma to tez coś wspólnego, bo firma LowePro ma model o nazwie "Lowepro Slider 30":wink:
u mnie standardowo inicjały + cos co by je rozdzieliło a na koniec model rocznikowy ;)---> MiK81
mój nick wziął się od imienia:)
nikt taki bom lekarzem jest :)
hmm...
:mrgreen:
mój powstał dawno, dawno temu. Gdzieś wyniuchałem fahrenheita diora w tłumie i potem szukałem co to za zapach , aż w końcu trafiłem i pozostałem wierny jego korzennej Wysokości
Lesio - od genialnego klasyka Chmielewskiej (a nie bez znaczenia jest moje nazwisko ;))
XL - bo brakuje mi 2 cm do 2 m :)
A tak wogóle miał być sam 'Lesio', ale jakiś "bydlak" już chyba go zajął, bo nie mogłem się tak zarejestrować.