Odp: Black Friday - promocje sprzętu, okazje.
Rkę da się wytargać taniej. Mam ofertę na 5345zł (po odliczeniu cashbacku) ale w komplecie z adapterem. Z tym, że trzeba januszować i trochę porozmawiać z specjalistami z Canona :)
Cytat:
Zamieszczone przez
kmeg
To, że jak ktoś chce teraz kupić R6 Mark II to lepiej kupić R5 z tej promocji ;)
Z tych wszystkich promocji 5d Mark IV/1DX Mark III (to chyba najniższą ceną kiedykolwiek za te korpusy), R, RP, R6, R5 poczekam aż R6 II spadnie do ceny bliższej cenie pierwszej wersji, czyli pewnie już w przyszłym roku ;)
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
R5 mk2 już tuż tuż.
Cytat:
Zamieszczone przez
zdebik
R5 mk2 już tuż tuż.
r5II to będzie już to? czy jeszcze nie do końca?
Cytat:
Zamieszczone przez
mirror
r5II to będzie już to? czy jeszcze nie do końca?
Chyba tak, bo to już będzie koniec tej ścieżki. Zaraz potem aparaty w soczewkach okularów i implanty we łbie :mrgreen:
BF się skończył ale promocje nie. MediaMarkt wrzucił baterie Patona LP-E6NH w wersji protect oraz platinium za 49 zł. Są też maluchy do M50. Wg mnie to bardzo dobra cena. W poprzedniej promo chodziły po 109zl.
Cytat:
Zamieszczone przez
kmeg
BF się skończył ale promocje nie. MediaMarkt wrzucił baterie Patona LP-E6NH w wersji protect oraz platinium za 49 zł. Są też maluchy do M50. Wg mnie to bardzo dobra cena. W poprzedniej promo chodziły po 109zl.
Dziwne bo nie da się dodać do koszyka wersji "protect". Za tą cenę dokupiłbym jeszcze dwa. Na Allegro w sklepie MediaMarkt są po 199 PLN, a wcześniej cena promocyjna była taka sama tu i tu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Dziwne bo nie da się dodać do koszyka wersji "protect". Za tą cenę dokupiłbym jeszcze dwa. Na Allegro w sklepie MediaMarkt są po 199 PLN, a wcześniej cena promocyjna była taka sama tu i tu.
Platinum jeszcze są. Protecty widać już wyszły... Formalnie nie wiem czy one się czymś różnią od siebie (mam oba) - bo opis to marketingowy bełkot...
Cytat:
Zamieszczone przez
kmeg
Platinum jeszcze są. Protecty widać już wyszły... Formalnie nie wiem czy one się czymś różnią od siebie (mam oba) - bo opis to marketingowy bełkot...
protecta kupiłem jeszcze godzinę temu 11:08 (11:52 potwierdzenie) - też studiowałem z uwagą ten marketingowy bełkot wyszło mi że protecty to nowsza seria (ale które sa lepsze? to niestety nie wyszło)
Kmeg dzieki za cynka, kupiłem 2 beterie lp-e17 z ładowarkami i dokupiłem ładowarki na 3 sloty Lp-e6 i lpe17;)
Żaden zamiennik LP-E17, nawet Patona, nie będzie pokazywał stanu naładowania, i nie będzie ładowalny w oryginalnej ładowarce Canon. Mając M5 kupiłem na Aliexpress ładowarkę na USB i 2 sloty firmy Palo oraz 3 akku tej firmy. Nie widzę jakiejś różnicy w działaniu i pojemności baterii w stosunku do oryginalnej baterii- wszystkie padają na pysk tak szybko, że się trudno zorientować, która jest gorsza :mrgreen:
Mając ten sprzęt wziąłem go pod uwagę kupując R10, bo on też ma tę przeklętą baterię.