No wiedziałem ! :roll: :mrgreen:
Ale nie przypuszczałem, że wytniesz moje ps. które celowo napisałem kierując właśnie do Ciebie :lol:
Dosyć śmiałe słowa i raczej wątpię aby DSLR od jutra zostały "skazane na wymarcie" 8-)
Wersja do druku
No wiedziałem ! :roll: :mrgreen:
Ale nie przypuszczałem, że wytniesz moje ps. które celowo napisałem kierując właśnie do Ciebie :lol:
Dosyć śmiałe słowa i raczej wątpię aby DSLR od jutra zostały "skazane na wymarcie" 8-)
Też nie wierzę - byłaby to wyjątkowo zła wiadomość. Jak upadają firmy z takimi tradycjami to znaczy że upada cała branża...
Co tu dużo pisać. Obiektyw wybitny.
Załącznik 7703
Załącznik 7704
Załącznik 7705
Załącznik 7706
Nie kupię tego obiektywu, bo ilekroć zobaczę swoją żonę ubraną w coś innego, niż polar, to zamiast robić zdjęcia, zastanawiam się, czy to jeszcze moja baba, czy już zmieniła banderę :|
@trampek
Jeszcze odnośnie obiektywu- cudo.
Natomiast co do ostatniego kadru mam uwagę formalną. Kocham takie zdjęcia, ale tylko na komputerze, kiedy sobie wszystko można powiększyć i popodziwiać, natomiast w przypadku wydruku nawet na A4 ciężko będzie wytłumaczyć, że nie zrobiono zdjęcia słoikiem po musztardzie, bo chociaż ostrość modelki pozostanie, to detal w znacznym stopniu zaniknie, więc albo to trzeba drukować w rozmiarze nominalnym, albo ciąć kadr. Nie jest to zarzut, a jedynie spostrzeżenie.
to jest chyba zamierzony efekt w postprodukcji. mi się podoba.