Nie no wypas. Nawet CMOSa nie wstawili do kompaktu ;)
Wersja do druku
Nie no wypas. Nawet CMOSa nie wstawili do kompaktu ;)
Nie wydaje mi się, żeby 7D był prawdą, jak pamiętacie a może nie koniecznie to było pogłoski o nim zanim wyszedł 5DmkII. Szukając nowych informacji natknąłem się na
Canon 60D specs
By PR admin | June 8, 2009
CanonRumors got some information on the Canon 60D, expected this Fall:
* 15.1 megapixels
* ISO 100-25600
* 7 fps
* Digic V
* Movie-mode: 1080p with 30 and 24fps
* Build in GPS for geo-tagging
* Only a SD-card slot (no CF)
* 148×109×75mm and 738g
Ale to nie muszą być prawdziwe dane, tym bardziej patrząc na datę. Chociaż to nie była jedyna strona w sieci gdzie właśnie taką specyfikację znalazłem, więc może coś w tym jest, poczekajmy jeszcze na oficjalne stanowisko Canona.
Chociaż... Marne szanse na premierę teraz czegokolwiek z lustrzanek. http://www.usa.canon.com/consumer/co...categoryid=101
Na tej stronie wybierając powershot zobaczymy dzisiejsze premiery, G11 i pozostałe. Wybierając EOS, niestety nowością jest nasz canon 500D. Czyli lipa
"* Build in GPS for geo-tagging" - o kurde, głupszego pomysłu mieć nie mogli...
"* Only a SD-card slot (no CF)" - to też się wielu nie spodoba... (nie wiem jak ma 50d, moze tak samo)
Może chociaż jakieś 1500D na otarcie łez ;).
Bylo - i to w tym samym watku ;-)
to niekoniecznie jest takie głupie. szczerze mowiac jak z tego powodu zaplacilbym 40-50 dolarow wiecej do body to nawet bylbym zadowolony z tego ficzera. napisałem kiedys nawet silnik do obslugi tego i generowania tras z miniarutarami po google maps i powiem szczerze, mile to. ale jak ktos siedzi w studio to niekoniecznie :)