Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Lucky Luck
Ale tylko dlatego, że kurs dolara spadł nieco ... za trzy dni sytuacja może być odwrotna
Toż to kurcze miał być sarkazm mieszany (nie wstrząśnięty) z czarnym humorem :) . Jednocześnie chciałem dać nadzieję tym, którzy czekają na rozsądną cenę "świętego graala" :) .
Cytat:
Zamieszczone przez
jac+
Toż to kurcze miał być sarkazm mieszany (nie wstrząśnięty) z czarnym humorem :) . Jednocześnie chciałem dać nadzieję tym, którzy czekają na rozsądną cenę "świętego graala" :) .
Bezpodstawne dawanie nadziei ... jest niemoralne :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bahrd
Może coś "umknęło w tłumaczeniu"? Że to np. 11 krzyżowych, a w tym centralny podwójny krzyżowy? ;)
Przeczytałem na szybko i wychodzi, że chyba masz racje :) Będzie pewnie jak w 50d (tj. wszystkie krzyżowe + centralny dla obiektywów f/2.8 i jasniej 2xkrzyżowy). To jest jeszcze nadzieja :) Zobaczymy jaką cene przywalą :D Ale pewnie niżej niż 2k euro nie ma co liczyć..
Cytat:
Zamieszczone przez
gadget_zary
Przeczytałem na szybko i wychodzi, że chyba masz racje
Zobaczymy - "Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było" - (wg Szwejka)... Bo skoro nawet 650D:
Cytat:
uses nine focus points which are now all cross-type, with the center point offering additional accuracy with fast lenses
;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Lucky Luck
Ale tylko dlatego, że kurs dolara spadł nieco ... za trzy dni sytuacja może być odwrotna :)
Popatrz co się dzieje na świecie ..... nasz wielki brat robi wszystko, aby ten kurs nie spadł za bardzo ..... i sytuacja będzie na pewno odwrotna ...... tylko musimy na nią trochę poczekać.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Bahrd
Zobaczymy - "Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było" - (wg Szwejka)... Bo skoro nawet ...
Ja tam wolę: co ci powiem to ci powiem ale ci powiem Kwiczoł - Mistrz ciętej riposty "Ciepło" (Janosik) - YouTube Ciepło ;)
Porównanie wielkości body:
Cytat:
Zamieszczone przez
Jago
Ciepło
Ano ciepło!
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Porównanie wielkości body:
Skoro Cichy daje porównanie - znaczy - bardzo ciepło! :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Bahrd
Skoro Cichy daje porównanie - znaczy - bardzo ciepło! :D
Może ma już egzemplarz demo :confused: :smile:
I jak to ładnie lata temu z numeracja zostalo pomyślane. Gdyby tam na rysunku powyżej postawić z lewej strony 7D byłby niezły ciąg: najlepszy crop, najgorsze FF, prawie dobre FF... Poczekam na 4D :D