-
Witam
Mam na imię Artur, 35lat, mieszkam w Irlandii.
Fotografią interesuję się praktycznie od dziecka ale dopiero od 2-3 lat (kiedy znalazłem czas i środki) rozwijam systematycznie swoje umiejętności na większą miarę.
Zacząłem przygodę z DSLR od Olka - teraz posiadam system Pentaxa ale w kieszeni znalazło się też miejsce na S95 które ściągnęło mnie na forum Canona.
Mam nadzieję na miłą atmosferę i wymianę wiedzy.
-
Witam wszystkich forumowiczów.
Pozdrawiam - Przemek z Wawy.
-
Witam wszystkich, nie lubię o sobie pisać, więc zapraszam na moją stronkę www.jagielnicki.art.pl, na forum jestem zarejestrowany dosyć długo, ale dopiero teraz uświadomiłem sobie jak wielka jest to kopalnia wiedzy. Pozdrawiam ;)
-
Witam
Karol
Nowy Sącz
Fotografia zajmuje sie juz 5lat
-
hey, coprawda już pisałam w jednym wątku, ale może lepiej późno niż wcale.
Zatem witam, dzień dobry :) Fotografuje ludzi małych i dużych. Pozdrawiam ;)
-
To i ja się przywitam :)
Witam ;)
Nazywam się Wiktoria :D jestem z woj. małopolskiego. To piękne forum z mądrymi radami czytam od dość dawna, ale do zarejestrowania zmusił mnie pewien obiektyw - C 70 - 200 f4 ;) Jestem amatorką, lustereczko ( Canon 1100D ) posiadam od grudnia 2011 r. ale już mam dosyć KIT'a :P Dlatego od miesiąca próbuje się zdecydować między C 70 - 200 f4 , C 85 f1.8 i C 100 f2.8. Naczęściej focę mojego psiaczka, jakieś tam widoczki porteciki i takie tam :D
-
Witam,
co prawda na forum jestem już jakiś czas, to dopiero dziś pierwszy raz się odzywam. Życzę wszystkim wiele radości z fotografii.
Do usłyszenia, a raczej napisania w innych wątkach;)
pozdr.
Andrzej
-
Wita początkujący użytkownik kompaktu. :)
-
Witam,
Do aparatu wracam po paru latach nieuzywania. Kiedys N, teraz C. Typowo hobbystycznie.
Jakos myslalem, o połączeniu foto i filmów, i zanabylem 600. Dolozylem sigme 30 1.4, 70-200 f/4, i 100 macro, a i jeszcze 50 f/1.8. I sie bawie, weryfikujac co mnie bedzie kręcić najbardziej, i jakie 'docelowe' słoiki chce miec (na razie 30 i 70-200 najwcześniej przypiete są).
Forum czytam od paru miesięcy, niesamowita kopalnia wiedzy. Internet przeżył niesamowita metamorfozę w momencie kiedy jego użytkownicy zaczeli sami tworzyć content.
Pozdrawiam,
Mateusz
-
Witam.
Czytam już długo, teraz pora trochę popisać :)
Uczę się fotografii od dwóch lat.
Fotografuję głównie dzieci i ich rodziców.