jak widzisz stawka taka sama jak w rzeszowie. tak samo wymagania.
Wersja do druku
Witam!
mam pytanie czy ktoś wie kiedy będzie kurs liturgiczny w Katowicach bo jestem zainteresowany! proszę o info z góry dzięki
W Gdańsku kurs ma być jakoś na początku marca, dokładnej daty nie ustalono
Pozdrawiam
DIECEZJA ŁOWICKA
Kurs fotografowania odbywa się w każdy pierwszy wtorek miesiąca w budynku Kurii Diecezjalnej, przy ulicy Stary Rynek 20, pok. 15, o godzinie 12.00. Zajęcia prowadzi ks. Tomasz Jackowski.
Na kurs, wszyscy zainteresowani powinni przynieść następujące dokumenty:
- 1 zdjęcie,
- zaświadczenie od własnego księdza proboszcza o wyrażeniu zgody na udział w kursie,
Wszelkich dodatkowych informacji udziela ks. Tomasz Jackowski - 0602 496 016, jacuchy@wp.pl
DIECEZJA KIELECKA
Osoby chcące filmować lub wykonywać zdjęcia podczas uroczystości religijnych w kościołach, zapraszamy na przygotowujący do tego kurs. Odbędzie się on w budynku Kurii Diecezjalnej w piątek 26.02.2010 r., rozpoczęcie o godz. 17.00. Nie jest konieczne wcześnijsze zgłaszanie się lub zapisywanie. Zapytania proszę kierować telefonicznie pod numer 041-3445425.
Należy przynieść zdjęcie o wymiarach 3,5 x 2,5 cm.
Ks. Sławomir Sarek
Gdyby był ktoś chętny spod Warszawy wybrać się na któryś z powyższych kursów plissss chętnie się zabiorę :)
witam
we wroclawiu organizuja kurs dla fotografow , tak sie zlozylo ze wiem tylko tyle czy ktos ma adres gdzie odbedzie sie ten kurs i co ze soba zabrac?? wiem tylko ze 6 marca
dzieki
pozdrowienia
w trójmieście z tego co mi wiadomo to 1-2 marca w kosciele NMP w Gdyni o 19:30 bodajże, koszt na razie niznany ale pewnie będzie to około 100 PLN
Ja mogę polecić kurs w Łowiczu. Koszt to 80 zł, czas trwania niecałą godzinę. Legitka ważna na cały kraj, dożywotnio :wink:
Obecnie nie ma już czegoś takiego jak dożywotnio.