o tempora! o mores! ;-)
Wersja do druku
Witam :) , Zapewne jestem najmłodszym forumowiczem, Canon-board znalazłem kiedyś jak jeszcze jedyne co miałem w ręku to "małpki" , Fotografią hobbystycznie zajmuje się od roku
Co do sprzętu (nie bijcie , słabiutko wiem) : Canon 550D+KIT+50mm f/1.8+Canon 75-300+(w tym miesiącu kupuje)Sigma 10-20. Myślę że pochwale się jakimiś nowymi pracami w najbliższym czasie i poddam się waszej srogiej krytyce
LAT:17
Cześć.
Witam serdecznie i pozdrawiam.
Fotografia dla mnie jest utrwalaniem własnej pamięci, dziennikiem mojego postrzegania.
Podróżuję wyłącznie z aparatem.
.................................................. .......................................
50D; C10-22 f/3.5-4,5; C17- 40 f/4L; C50 f/1,4; C70-200 f/4LIS
Witam serdecznie wszystkich
Mam na imię Bartek i mam 35 lat.
Właśnie w te święta się "przesiadłem" z kompakta Fuji na lustrzankę. Nie jest to może jakiś wypas... ale na początki wystarczy ;-)(względy finansowe). Mikołaj mi przyniósł używanego Canona 400D + kit.
Postaram się uważać na to co piszę, żeby Was nie zarzucać głupimi pytaniami, ale jeżeli się takie trafią - wybaczcie. Jestem świeżak :oops:
czesc
damian 26
fotografia airsoft ratowanie świata :D
Mimo, że już tu jestem jakiś czas dopiero teraz nabyłem Canona więc wypadałby sie również przywitać;]
Witam i wszystkim życzę najlepszego w 2012r !
Witam serdecznie.
Mam na imię Krzysiek. Fotografia to moje hobby a to forum pozwala mi rozwijać swoje umiejętności - wielkie dzięki!
Pozdrawiam.
Witam wszystkich
Od jakiegoś czasu czytelnik. Teraz już pełnoprawny użytkownik systemu. Przy okazji wszystkiego najlepszego w nowym 2012 roku.
Pozdrawiam
To i ja się też przywitam. Witam!
A teraz kilka słów o mnie :) Fotografią się nie zajmuje zawodowo a chciałbym, natomiast początki swoje upatruje w pierwszej połowie lat 90tych zeszłego wieku. Było to wtedy gdy byłem na tyle duży, żeby podbierać Tacie Praktice L2 z podpiętym Zeissem Tessarem 50mm f2.8 (oczywiście DDR). Następnie długo długo nic aż pojawiła się Alfa Sonego a teraz po tym jak Sony przechodzi na półlustro po przeczytaniu wielu forów i innych tego rodzaju grup dyskusyjnych i własnych z dzieciństwa doświadczeń postanowiłem dołączyć do tego zacnego grona posiadaczy sprzętu marki Canon. Aktualnie nie jest jeszcze super luxus ale od czegoś trzeba przecież zacząć wiec zaczynam od 7D z grypą pionową; 24-105 f4; 85 f1.8 a w najbliższej przyszłości zamiar jest na 100 f2.8 i fisha 8mm f3.5 Samyanga (miałem takiego przy Sonym i powiem szczerze, że na mnie zrobił ogromne wrażenie dlatego nie zmieniam upodobań bo jak kazdy wie lepsze jest wrogiem dobrego :) )
To chyba tyle z mojej strony a i oczywiście proszę o wyrozumiałość jeżeli będę się czasami pytał o rzeczy oczywiste ale jestem nowy w systemie i jeszcze do kilku spraw będę pewnie musiał się przyzwyczaić.
Pozdrawiam Serdecznie