???
Wersja do druku
Zielony trabant z zieleńszymi drzwiami - symbol nadziei, która umiera ostatnia :grin: Na szybie tych zieleńszych drzwi to coś ciekawego piszą?
Nie zwróciłem uwagi.
Tak przeglądnąłem portfolio i mam pytanie: gdzie można na te słynne warsztaty do Ciebie się zapisać? :D
Konsolidacja zieleni. Jasnozieleni na lewo ciemno na prawo a tu razem i prawie pasuje. Mój pierwszy samochód też był zielony ale był w o niebo gorszym stanie. Koledze, który go kupił złamał się...
Ano, nie każda. Zielony symbolizuje nieśmiertelność, a trabant jest symbolem siermiężności czasów komuny. Zieleńsze symbolizuje bardziej, a całości dopełnia tabliczka <zakaz fotografowania> ukazująca cenzurę w PRL. Dzisiaj możemy się z tego pośmiać, ale jakby te wszystkie symbole poskładać do kupy?
Warsztaty- dzisiaj przyczepiłem w nowym studio ostatni kawałek sufitu. Jutro przyczepię do ściany specjalny pantograf do kontry i powiedzmy, że będzie można wykonywać zdjęcia. Ale i tak będę musiał zrobić podłogę i kibel. Tak, że na warsztaty przyjdzie jeszcze trochę poczekać. Do tego dzięki forumowemu koledze uwikłałem się w pewien projekt i kolejne miesiące będę raczej bardzo zajęty. Do tego dojdzie jeszcze jesienią robienie zdjęć na pewien portal informacyjny i do czasopisma związanego z moją mazowiecką wioską.
Za komuny jak za komuny, za okupacji było gorzej a jak wiemy im gorzej tym lepiej. Dla tego też się z tego śmiejemy choć wielu do śmiechu nie było.