Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)
Nikon D600 price in Japan:
Nikon, oddaj mi moje $1200! ;)
PS
To a propos ceny "6D"...
Cytat:
Zamieszczone przez
Bahrd
Znaczy się, że było "tanie FF" ;).
Na "rumorsach" nowe przypuszczalne dane na temat 6D. Moje przypuszczenia maja się ponoć sprawdzić. 6D ma ZASTĄPIĆ 5D Mk II. Tylko pozostaje kwestia, czy będzie godnym następcą.
Cytat:
Zamieszczone przez
jac+
...czy będzie godnym następcą.
W sensie pomnożenia majątku korporacji? Jest parcie uboższego ludu na "pełną klatkę" więc o ile model będzie skalkulowany pod ÓW lud, to myślę że owszem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
W sensie pomnożenia majątku korporacji? Jest parcie uboższego ludu na "pełną klatkę" więc o ile model będzie skalkulowany pod ÓW lud, to myślę że owszem :)
Kogo zaliczamy do uboższego ludu? Mam 7d ... tylko cropa , dom za miastem, chatkę w górach, terenówkę,
autko miejskie, 50 calowe lcd i rower za 17 tys. Szkoda mi kasy na body FF za 12 tys. ale chętnie bym
kupił jakieś budżetowe FF tak za 6-7 tys zł . Tak żeby mieć :) Dzisiaj dowiedziałem się , że zaliczam się
do uboższego ludu :) Załamałem się :)
.
Cytat:
Zamieszczone przez
Lucky Luck
Kogo zaliczamy do uboższego ludu? Mam 7d ... tylko cropa , dom za miastem, chatkę w górach, terenówkę,
autko miejskie, 50 calowe lcd i rower za 17 tys. Szkoda mi kasy na body FF za 12 tys. ale chętnie bym
kupił jakieś budżetowe FF tak za 6-7 tys zł . Tak żeby mieć :) Dzisiaj dowiedziałem się , że zaliczam się
do uboższego ludu :) Załamałem się :)
.
niee Ty poprostu chcesz biednie żyć :) Jackowi chodziło o tych których nie stać..
Rumorsi znowu coś wrzucili na temat 6d niestety tylko central krzyżowy (mogli choć zostawić jak w 50d wszystkie lub 9, tak trochę archaicznie) i slot jedynie SD, dwa sloty SD i CF jak dla mnie byłyby najlepszym rozwiązaniem.
A new 20mp sensor
Full Frame
4.5fps
DIGIC5+
APS-C Sized body
Weathersealed
SD Card
Built-in Wifi & GPS
11 AF Points, f/2.8 Cross-type in the center.
3″ LCD
Full HD (1920×1080)
ISO100-25600 (50,51200,102400 extension)
Coming December 2012
Price: $2199 US
No to ja już wole kupić 5dmkII którego cena mam nadzieje spadnie po premierze 6d.. Bardziej mi zależało na AF niż na ISO.. Miało być tak pięknie a wyszło jak zawsze :)
Cytat:
Zamieszczone przez
gadget_zary
No to ja już wole kupić 5dmkII którego cena mam nadzieje spadnie po premierze 6d.. Bardziej mi zależało na AF niż na ISO.. Miało być tak pięknie a wyszło jak zawsze :)
Jeśli coś takiego się pojawi to 5DmkII zniknie jak kamfora.