Odp: Re: Odp: Canon EOS R
Cytat:
Zamieszczone przez
akustyk
ktory dokladnie? cropowy czy pelnoklatkowy?
na pelnoklatkowy poczekalbym z ocena, ledwo premiera byla. ale rozumiem, ze bardziej podoba ci sie korpus Z7. nie zabraniam :D
na cropowy ML spuszcze zaslone milczenia. 1-ke zje* az piszczy. a canonowska M-ka, nawet przy tej niekompletnosci, rozwala rynek bezlusterkowcow. przy duzej zyskownosci tej M50-tki, ktora robi wielki wolumin. i zyski przewyzszajace wszystko co Nikon zrobi na Z6, Z7 i optyce do nich, wlacznie :D
Oczywiście, że pełnoklatkowy.
Z7 nie kupię, wystarczy że mam zestaw szkieł natywnych, takich jakich potrzebuję do sony i do canona (miałem też do fuji, ale już się pozbyłem).
Z resztą Twojej wypowiedzi zgadzam się na 100 %.
Cytat:
Zamieszczone przez
akustyk
gdzie to widac?
np: https://allegro.pl/sony-a7r-iii-3-il...711503534.html
Re: Odp: Re: Odp: Canon EOS R
Cytat:
Zamieszczone przez
szandor
ja bym zanadto nie ekstrapolowal tak malej probki. i w kontekscie migracji to IMHO duzo wiekszym problemem dla Sony bedzie Canon. bo w tych torbach z A7-kami duzo czesciej spotkasz czerwone paski, niz wypasione Nikkory
Odp: Re: Odp: Re: Odp: Canon EOS R
Cytat:
Zamieszczone przez
akustyk
ja bym zanadto nie ekstrapolowal tak malej probki. i w kontekscie migracji to IMHO duzo wiekszym problemem dla Sony bedzie Canon. bo w tych torbach z A7-kami duzo czesciej spotkasz czerwone paski, niz wypasione Nikkory
Gdyby canon z R-ką się postarał to byłby eksodus, do którego w pierwszej kolejności bym się sam załapał.
Zresztą nigdzie nie jest powiedziane, że teraz to się nie stanie.